Răzvan Marin, aproape de despărțirea de Ajax Amsterdam. Olandezii anunță că românul este pe lista plecărilor

Adrian Baciu   
în Fotbal international
07/01/2020, 22:27
Răzvan Marin, aproape de despărțirea de Ajax Amsterdam. Olandezii anunță că românul este pe lista plecărilor
Români în străinătate LIVE BLOG ianuarie 2020. Răzvan Marin a contribuit la un gol pentru Ajax în Cupa Olandei. VIDEO. George Pușcaș, 78 de minute în Nottingham-Reading. Sursa foto: hepta.ro

Zilele lui Răzvan Marin în tricoul semifinalistei UEFA Champions League din sezonul precedent, Ajax Amsterdam, se anunță a fi tot mai puține. Evoluțiile slabe în tricoul ”lăncierilor” vor duce cel mai probabil către o vânzare a mijlocașului român, anunță presa batavă.

Răzvan Marin, aproape de despărțirea de Ajax Amsterdam. Olandezii anunță că românul este pe lista plecărilor

Ajuns la 23 de ani, Răzvan Marin a fost transferat de Ajax Amsterdam la începutul sezonului de Standard Liege, olandezii plătind pentru achiziționarea sa suma de 12.500.00 de euro.

După evoluții excelente în tricoul belgienilor, se aștepta ca Marin să continue trendul ascendent și la Amsterdam. Nu a fost să fie așa, întrucât acesta nu l-a convins pe Ten Hag și sunt șanse mari să plece de la campioana Eredivisie.

Jurnaliștii de la Voetbal au făcut lista cu jucătorii care au dezamăgit la Amsterdam și pe care Ajax i-ar putea vinde în această perioadă sau în vara lui 2020. Din păcate, Răzvan Marin se află printre ei.

”Răzvan Marin și Edson Alvarez dovedesc ca nu orice achiziție a lui Marc Overmars este o lovitură. Cei doi au costat în total 27.500.000 de euro, dar nu au convins.

Marin și-a pierdut șansele la începutul sezonului, în timp ce Álvarez a dezamăgit în următoarele luni. În locul lor, Ten Hag a decis să mizeze pe tineri precum Jurgen Ekkelenkamp și Ryan Gravenberch”, scriu olandezii.

Marin, doar 15 meciuri în acest sezon la Ajax

Răzvan Marin a jucat 709 minute în tricoul ”lăncierilor” în 15 partide în toate competițiile. Treptat, în ultimele luni și-a pierdut postul de titular din cauza evoluțiilor modeste.

  • 12.000.000 de euro este cota lui Răzvan Marin pe transfermarkt
  • 13.500.000 de euro era cota lui Marin în iunie 2019

Internaționalul român chiar a vorbit recent de o posibilă plecare de la Ajax Amsterdam, după ce a pierdut postul de titular în ultima perioadă.

”Am vorbit cu antrenorul de vreo două-trei ori, nu prea mi-a spus nimic concret. Voiam să știu ce se întâmplă, pentru că au fost vreo 5-6 meciuri în care nu jucasem deloc”, a declarat internaționalul român pentru gsp.ro.

În ultima perioadă, presa din Olanda a scris că oficialii de la Ajax au început să caute un înlocuitor și s-au orientat către Exequiel Palacios, un mijlocaș argentinian de 21 de ani care se află sub contract cu River Plate.

Închide ×