Fotbal international

Răzvan Marin, aproape de plecarea de la Ajax Amsterdam! Mijlocașul va ajunge în Serie A

24.08.2020 | 14:27
Razvan Marin aproape de plecarea de la Ajax Amsterdam Mijlocasul va ajunge in Serie A
ADVERTISEMENT

Mijlocașul Răzvan Marin este foarte aproape de plecarea de la Ajax Amsterdam, după un sezon dezamăgitor la gruparea olandeză.

Internaționalul român nu a reuşit să îşi găsească locul la Ajax, după ce olandezii au plătit suma de 12,5 milioane de euro în vara lui 2019 pentru a-l transfera de la Standard Liege.

ADVERTISEMENT

Din păcate, după ce i-a acordat tot creditul la început, antrenorul Eric ten Hag s-a văzut nevoit să îl trimită pe Marin pe banca de rezerve, de unde a mai ieşit destul de rar.

Pleacă Răzvan Marin de la Ajax Amsterdam?

În aceste condiții, cotidianul olandez De Telegraaf anunță că Răzvan Marin va pleca de la Ajax Amsterdam în această vară și va ajunge în Serie A la formația Cagliaari, acolo unde este dorit de noul antrenor al sarzilor Eusebio Di Francesco.

ADVERTISEMENT

”Drumurile par să se despartă pentru Răzvan Marin și Ajax. Antrenorul Ten Hag i-a oferit mult timp, dar realizează acum că plecarea este cea mai bună pentru ambele părți. E clar că nu va mai genera banii plătiți pentru el, 12,5 milioane de euro. Nu s-a ridicat la înălțimea așteptărilor”, au scris jurnaliștii olandezi.

Anunțul mutării lui Răzvan Marin în Serie A a fost făcut pentru sursa citată de un om din interiorul clubului olandez, care a mărturisit că cel care a pus la cale afacerea a fost Pietro Chiodi, agentul jucătorului, dar și al tehnicianului de la Cagliari.

ADVERTISEMENT

Contactat de presa din Olanda, impresarul italian a refuzat să facă orice fel de declarație pe această temă. Cu toate acestea, transferul este foarte aproaape de a se realiza, singura dilemă existentă fiind dacă Marin va fi cedat definitiv sau sub formă de împrumut.

”Răzvan vrea să joace. De aceea s-a dus în Olanda. Fără meciuri, nu poate să crească, indiferent dacă e la Ajax sau în altă parte. Trebuie să găsească o echipă unde să fie folosit”, a declarat Petre Marin, tatăl fotbalistului.

ADVERTISEMENT

Foste glorii ale clubului din Amsterdam nu l-au menajat deloc pe Răzvan Marin, criticându-l sever pentru evoluţiile sale. Printre cei care au vorbit negativ despre internaționalul român se află Marc Overmars și Rafael van der Vaart.

ADVERTISEMENT