Fotbal international

Răzvan Marin, aproape de plecarea de la Ajax Amsterdam. Unde ar putea ajunge internaționalul român

09.06.2020 | 17:21
Razvan Marin aproape de plecarea de la Ajax Amsterdam Unde ar putea ajunge internationalul roman
ADVERTISEMENT

Mijlocașul Răzvan Marin este aproape de plecarea de la Ajax Amsterdam, după un sezon dezamăgitor petrecut în Olanda.

Răzvan Marin, aproape de plecarea de la Ajax Amsterdam

Adus cu mult fast de la Standard Liege pentru 12,5 milioane de euro și cu scopul clar de a-l înlocui pe Frenkie de Jong, vândut la FC Barcelona, internaționalul român nu a reușit să se adapteze la stilul ”lăncierilor”.

ADVERTISEMENT

Deși antrenorul Erik ten Hag l-a folosit titular în prima parte a sezonului, evoluțiile lui Răzvan Marin au fost mai degrabă dezamăgitoare astfel că încet el a ajuns pe banca de rezerve și nu a mia prins minute.

Nu o dată, mijlocașul crescut de FC Viitorul și-a exprimat nemulțumirea pentru faptul că nu i se acordă șanse, iar ultimul episod petrecut în cantonamentul olandezilor a arătat faptul că Marin este tot mai aproape de plecarea de la Ajax.

ADVERTISEMENT

Cota lui Răzvan Marin a coborât la 8 milioane de euro

Deși sezonul în Eredivisie a fost declarat încheiat, fără ca titlul să fie acordat în Olanda, Ajax și-a chemat jucătorii la pregătire în aceste zile, dar Răzvan Marin a decis să plece într-o scurtă vacanță.

Internaționalul român în vârstă de 24 de ani a ales să meargă la Liege, acolo unde s-a simțit foarte bine doi ani și jumătate, iar presa belgiană a speculat faptul că el s-ar putea reîntoarce la Standard.

ADVERTISEMENT

Nu este pentru prima dată când se vehiculează varianta ca Ajax Amsterdam să-l dea împrumut pe Răzvan Marin la Standard Liege, dar acum, mai mult ca niciodată, acest lucru pare mai credibil.

Răzvan Marin n-a prins decât 808 minute în 17 meciuri pentru Ajax Amsterdam, reușind doar două assisturi. Cota sa de piață s-a păbușit constant în ultimele luni și a ajuns acum la opt milioane de euro.

ADVERTISEMENT

La începutul lunii, turcii au scris despre interesul celor de la Galatasaray pentru mijlocașul naționalei, însă FANATIK a aflat că Beșiktaș este și mai bine plasată pentru a obține semnătura lui Răzvan Marin.

ADVERTISEMENT