Ajunge Răzvan Marin în Serie A? Câţi bani oferă AS Roma

Vicentiu Dinescu   
in Stiri sportive
30/03/2018, 10:50
Ajunge Răzvan Marin în Serie A? Câţi bani oferă AS Roma

Conform cotidianului Il Messaggero, AS Roma pregăteşte o ofertă de 6-7 milioane de euro pentru internaţionalul român, pe care l-a monitorizat la mai multe meciuri din campionatul Belgiei.

În vârstă de 21 de ani, Răzvan Marin este titular de drept la Standard Liege şi la naţionala României. AS Roma nu este singura formaţie interesată de serviciile sale, jucătorul fiind şi în atenţia clubului Internazionale Milano.

Răzvan Marin, Cristi Manea şi Dennis Man pe lista lui AS Roma

Răzvan Marin nu este singurul fotbalist român aflat în atenţia grupării AS Roma. Oficialii clubului italian îi mai urmăresc pe fundaşul Cristian Manea de la CFR Cluj şi pe mijlocaşul Dennis Man de la FCSB.

Ştirea MOMENTULUI

Florin Bratu, în pericol de a fi demis? Cine ar putea să-i ia locul la Dinamo

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×