Sport

Răzvan Marin, aproape de transferul carierei. Cum ar putea ajunge la Inter Milano

Răzvan Marin ar putea prinde transferul carierei. Presa italiană anunță că Inter Milano a pus la punct un plan prin care să-și asigure serviciile sale din sezonul viitor.
12.04.2022 | 21:10
Razvan Marin aproape de transferul carierei Cum ar putea ajunge la Inter Milano
Răzvan Marin ar putea ajunge la campioana Italiei. Sursa foto: EPA/EMANUELE PENNACCHIO
ADVERTISEMENT

Chiar dacă echipa sa, Cagliari, nu traversează cea mai bună perioadă, Răzvan Marin are destule motive de bucurie. Evoluțiile excelente din ultimele meciuri i-ar putea aduce transferul carierei.

Presa italiană aruncă bomba. Răzvan Marin, dorit de Inter Milano

Potrivit blastingnews.com, mijlocașul de 25 de ani se află pe lista de transferuri a campioanei Italiei. Inter Milano încearcă să-și consolideze linia de mijloc după plecările lui Arturo Vidal și Matias Vecino.

ADVERTISEMENT

Acestora li s-ar putea adăuga Stefano Sensi, Roberto Gagliardini – nemulțumiți cu statutul de rezerve -, dar și Marcel Brozovic, curtat intens de echipe din Premier League.

Răzvan Marin este cotat acum la 14 milioane de euro, dar nerazzurrii nu sunt dispuși să ofere o sumă atât de mare. Astfel că doi jucători de perspectivă ar putea ajunge la Cagliari, drept monedă de schimb. Primul este atacantul Sebastiano Esposito (19 ani), împrumutat la Basel în actuala stagiune. Cel de-al doilea e fundașul central Lorenzo Pirola (20 de ani), internațional de tineret, care evoluează pentru Monza, tot sub formă de împrumut.

ADVERTISEMENT

Rămâne de văzut, însă, dacă ocupanta locului 17 în Serie A va accepta să-l cedeze pe internaționalul român în această vară. Contractul său expiră abia în iunie 2025.

Răzvan Marin se află și în vizorul lui AC Milan

Inter nu este singura echipă importantă din Serie A la care ar putea ajunge Răzvan Marin. Rivalii de la AC Milan l-au inclus la rândul lor pe lista de transferuri, în locul lui Franck Kessie, care ar fi bătut deja palma cu Barcelona.

ADVERTISEMENT

De asemenea, Juventus analizează cu atenție evoluțiile românului, luând în calcul să intre în cursa pentru semnătura sa la finalul actualei stagiuni. Și Franța s-ar putea înscrie pe lista posibilelor destinații. Olympique Lyon intenționează să reia negocierile întrerupte în vara anului trecut.

Mijlocașul, născut în 1996, a demonstrat în tricoul lui Cagliari că poate să acopere foarte bine rolul de ‘mezzala’ (n.r. exploatează spațiile), dar și de ‘regista’ (n.r. regizor), așa că ar putea fi urmașul lui Brozovic.

ADVERTISEMENT

Cu siguranță trebuie să-și îmbunătățească finalizarea, având în vedere cifrele sale din ultimele două sezoane: trei goluri anul trecut și niciunul în sezonul actual”, au scris italienii.

ADVERTISEMENT
Tags: