Fotbal international

Şansa vieţii pentru Răzvan Marin! Aproape de un club de top din Europa

Standard Liege ar putea pierde în vară unul dintre cei mai buni jucători. Răzvan Marin se află pe lista unui club uriaş din Serie A.
21.03.2018 | 13:58
Şansa vieţii pentru Răzvan Marin! Aproape de un club de top din Europa
ADVERTISEMENT

Cel mai în formă internaţional român la acest moment joacă în Belgia, la Standard Liege. Este vorba de mijlocaşul Răzvan Marin, devenit în numai câteva luni unul dintre cei mai iubiţi jucători de către suporterii de pe Sclessin, alături de golgeterul Emond. Cei doi stau la baza extraordinarelor performanţe ale alb-roşilor din Liege în acest an: calificare in extremis în play-off-ul campionatului şi câştigarea Cupei Belgiei, deci prezenţă asigurată direct în grupele Europa League pentru viitorul sezon.

Marin este considerat omul-assist, el fiind văzut drept unul dintre cei mai precişi pasatori în Jupiler League. La meciul cu Mechelen, câştigat dramatic acasă, cu scorul de 3-2, după ce oaspeţii aufost de două ori în avantaj, românul a fost cel care a oferit toate assisturile de gol!

Românul a fost monitorizat la mai multe meciuri

Antrenorul său, portughezul Ricardo Sa Pinto, este cel care a crezut foarte mult în Răzvan Marin, care cu predecesorul nu avea garanţia de titular. Sa Pinto are numai cuvinte de laudă şi îi vede un viitor strălucit, la un club puternic, din marile campionate.

ADVERTISEMENT

Acesta ar putea fi Roma, formaţia care ocupă locul 3 în Serie A şi care va înfrunta Barcelona în sferturile de finală ale Champions League. Antrenorul Eusebio di Francesco a trimis în mai multe rânduri scouteri la meciurile lui Standard pentru Marin şi a primit referinţe dintre cele mai bune. Pietro Chiodi, agentul lui Răzvan, care a fost şi al altor jucători români care au evoluat în Italia, unul fiind Cristi Chivu, e convins că românul ar putea reuşi în fotbalul italian. Iar fostul jucător al Romei, Cristi Chivu l-a caracterizat pentru italieni pe Marin drept un jucător foarte disciplinat şi cu un volum de efort extrem de ridicat.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria FOTBAL INTERNATIONAL
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Abonează-te acum la Taifasuri și poți câștiga premii de vis!
  • Nr. 867. 32 pagini + Horoscop 2022!
A apărut noua revistă Taifasuri