Sport

Răzvan Marin, în pericol să fie dat afară de la Cagliari: ”Pentru unii jucători acesta a fost ultimul meci”

Cagliari a suferit un eșec drastic pe teren propriu cu Udinese, 0-4, Răzvan Marin a fost eliminat la mijlociul reprizei secunde, iar șefii clubului au luat atitudine după acest joc.
19.12.2021 | 09:18
Razvan Marin in pericol sa fie dat afara de la Cagliari Pentru unii jucatori acesta a fost ultimul meci
ADVERTISEMENT

Internaționalul român a fost eliminat după ce a văzut două cartonaşe galbene, în minutele 40 şi 67, iar presa italiană îl consideră cel mai slab jucător de pe teren, alături de coechipierul său Diego Godin.

Sarzii se află pe penultimul loc în Serie A după 18 etape, cu 10 puncte, două mai puține decât Spezia, formația aflată pe poziția a 17-a, prima care aduce salvarea de la retrogradare.

ADVERTISEMENT

Cagliari s-a putea despărți de Răzvan Marin

Răzvan Marin a avut un meci de coșmar în înfrângerea suferită de Cagliari în fața celor de la Udinese, scor 0-4. Pe lângă eșecul usturător, mijlocașul român a fost și eliminat și va rata ultimul meci din 2021, deplasarea la Juventus de marți, 21 decembrie.

Deși este printre puținii jucători de la formația sardă care și-a făcut treaba în acest sezon modest, situația de la club nu este deloc una sigură, mai ales că această înfrângere dură a agitat apele în cadrul conducerii.

ADVERTISEMENT

”Singura certitudine este că Walter Mazzarri rămâne antrenorul lui Cagliari. Mai degrabă există cineva care nu este demn să poarte acest tricou și va părăsi clubul. Chiar cred că pentru unii jucători acesta a fost ultimul meci în tricoul lui Cagliari”, a declarat amenințător directorul sportiv Stefano Capozucca, conform Gazzetta dello Sport.

Conducătorii clubului, scuze pentru suporteri

Oficialul clubului Cagliari a ținut să le ceară scuze fanilor pentru umilința trăită în partida cu Udinese și pentru faptul că formația se află pe loc retrogradabil după o primă parte de sezon dezastruoasă în care s-a obținut o singură victorie.

ADVERTISEMENT

”Ar trebui să fim cu toții liniștiți, cuvintele nu sunt suficiente pentru a justifica o astfel de contraperformanță. Scuzele merg în primul rând către fanii care ne-au încurajat.

După un meci ca acesta nu se poate cere scuze decât cu un anumit sentiment de rușine. Este nevoie de respect, am văzut lucruri rele pe teren și în afara terenului”, a mai spus Capozucca.

ADVERTISEMENT

Răzvan Marin, criticat de presa italiană

Presa italiană a dat de pământ cu jucătorii pregătiți de Walter Mazzari, iar unul dintre criticați a fost și Răzvan Marin pentru faptul că și-a lăsat echipa în inferioritate numerică, deși la acel moment Udinese conduce deja cu 3-0.

”Răzvan Marin nu a părut în miezul jocului. Încheie 2021 mai devreme cu un dublu galben care lasă echipa în 10 la 0-3”, a scris site-ul calciomercato.com, care i-a acordat cea mai mică notă din acest joc, 4,5, la fel ca și lui Diego Godin.

În schimb, jurnaliștii de la site-ul tuttomercatoweb.com au fost mai îngăduitori și l-au notat cu 5 pe internaționalului român: ”Și-a lăsat echipa în 10 în ultima jumătate de oră și va absenta la partida cu Juventus”.

ADVERTISEMENT
Tags: