Sport

Răzvan Marin, căpitan în Finlanda – România! Ce s-a întâmplat cu Nicolae Stanciu în dimineața meciului. Exclusiv

Răzvan Marin va purta banderola de căpitan a României în premieră la un meci oficial, în timp ce Nicolae Stanciu va fi doar rezervă cu Finlanda.
23.09.2022 | 14:27
Razvan Marin capitan in Finlanda  Romania Ce sa intamplat cu Nicolae Stanciu in dimineata meciului Exclusiv
41 de meciuri are Răzvan Marin la naționala României. Sursă foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT

Edi Iordănescu are mare nevoie de victorie în meciul de la Helsinki, iar FANATIK a aflat deciziile de la ultimul antrenament din dimineața partidei cu Finlanda.

Edi Iordănescu i-a dat banderola de căpitan lui Răzvan Marin

FANATIK a aflat în exclusivitate că selecționerul l-a desemnat pe Răzvan Marin căpitan la meciul din Liga Națiunilor cu Finlanda.

ADVERTISEMENT

Pentru mijlocașul central al lui Empoli este primul meci oficial în care va purta banderola de căpitan al naționalei României. Marin a mai fost căpitanul „tricolorilor” doar într-un meci amical cu Belarus, pe 11 noiembrie 2020.

Răzvan Marin a jucat toate cele opt partide dn acest sezon la Empoli și are 41 de meciuri la echipa națională, pentru care a reușit să marcheze și două goluri.

ADVERTISEMENT

Nicolae Stanciu, doar rezervă în meciul din Finlanda

FANATIK a anunțat în exclusivitate că Nicolae Stanciu a suferit o accidentare la Wuhan înainte de derby-ul cu Shandong Taishan.

Prin urmare, Edi Iordănescu a decis după ultimul antrenament să nu îl forțeze pe golgheterul naționalei, care va fi însă rezervă.

ADVERTISEMENT

Nicolae Stanciu are șanse mari să fie pe teren în meciul cu Bosnia și Herțegovina din Giulești sau să fie introdus în repriza a doua la Helsinki.

Cine va juca în locul lui Nicolae Stanciu la Helsinki

Din informațiile FANATIK, Florin Tănase este cel care va juca în locul lui Nicolae Stanciu, în timp ce Denis Alibec va fi folosit vârf împins.

ADVERTISEMENT

Nicolae Stanciu a revenit la echipa națională, după ce nu a fost convocat de Edi Iordănescu la ultimele șase meciuri ale României, dintre care patru în Liga Națiunilor (Muntenegru, Finlanda, Bosnia și Herțegovina, Muntenegru) și două amicale (Grecia, Israel).

Mijlocașul lui Wuhan a jucat ultimul meci sub „tricolor” pe 14 septembrie 2021, în meciul cu Liechtenstein din preliminariile Campionatului Mondial. Cu toate acestea, rămâne cel mai bun marcator în activitate al României, cu 11 goluri în 54 de partide.

În acest sezon, Stanciu a reușit la Wuhan 7 goluri și 7 pase decisive în 15 meciuri.

  • 1 meci a mai purtat Răzvan Marin banderola de căpitan al naționalei, în amicalul cu Belarus

  • (P) Cotă EXCLUSIVĂ Fortuna: 1,70 este cota pentru „x2” la meciul Finlanda – România. Vezi aici toate cotele!
ADVERTISEMENT