Sport

Răzvan Marin, cel mai scump jucător al României, an de coșmar la Cagliari! 36 meciuri în Serie A, 0 goluri, 0 performanțe și retrogradare

Răzvan Marin (26 de ani) a avut un sezon șters la Cagliari și nu a reușit să își salveze echipa de la retrogradare. Mijlocașul central este cel mai scump fotbalist român, fiind evaluat la 14 milioane de euro.
03.06.2022 | 12:34
Razvan Marin cel mai scump jucator al Romaniei an de cosmar la Cagliari 36 meciuri in Serie A 0 goluri 0 performante si retrogradare
Răzvan Marin a vorbit despre atmosfera din vestiarul ”tricolorilor” după victoria cu Finlanda. Sursă foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT

Răzvan Marin este unul dintre cei mai importanți jucători ai echipei naționale a României, însă mijlocașul central a avut un sezon lipsit de orice realizări la Cagliari, cu care a retrogradat în Serie B.

Răzvan Marin, cel mai scump jucător român, fără nicio realizare în acest sezon la Cagliari

Răzvan Marin a evoluat în 36 de meciuri în acest sezon la Cagliari în Serie A, însă mijlocașul lui Edi Iordănescu nu a reușit niciun gol și nu a putut face nimic pentru a-și salva echipa de la retrogradare.

ADVERTISEMENT

Mijlocașul de 26 de ani a fost transferat de Cagliari de la Ajax în vara anului trecut pentru zece milioane de euro, iar italienii își puneau mari speranțe că Marin va putea să ajute echipa să rămână în Serie A.

Lucrurile nu au stat deloc așa, iar Răzvan Marin e pe făraș la Cagliari, deși mai are încă doi ani contract cu echipa din Sardinia.

ADVERTISEMENT

Răzvan Marin este evaluat la 14 milioane de euro și este unul dintre cei mai importanți jucători ai naționalei

Răzvan Marin este cel mai bine cotat jucător român, fiind evaluat conform Transfermarkt la 14 milioane de euro, cu un milion de euro mai puțin ca la finalul anului. Are 37 de meciuri la echipa națională, pentru care a înscris de două ori și a reușit șase pase decisive.

Fiul lui Petre Marin a refuzat să meargă în pauza de iarnă la Salernitana, care a reușit să rămână în Serie A, iar acum are șanse minime să mai continue la Cagliari conform presei din Italia: „Mai mulți granzi sunt deja cu valizele făcute și viitorul lor este departe de insulă. Echipa se va reconstrui cu mulți tineri și nu vor fi aduși jucători cu firmă, poate cu excepția lui Nainggolan, unul de-al casei însă”, au transmis cei de la L’Unione Sarda.

ADVERTISEMENT

Titular incontestabil în mandatul lui Walter Mazzarri, odată cu venirea lui Agostini la Cagliari a fost rezervă în mai multe rânduri, iar prestațiile sale au fost din ce în ce mai slabe.

Decăderea lui Răzvan Marin. Dorit de Milan, Inter sau Lyon, căzut în dizgrație în Serie B

Dacă în 2021 se vorbea despre un interes al celor de la AC Milan sau Olympique Lyon, Răzvan Marin a încheiat sezonul 2021-2022 în genunchi și cu o retrogradare rușinoasă în CV.

ADVERTISEMENT

Transferul a căzut după ce Cagliari a cerut 18 milioane de euro pentru Răzvan Marin, cu 8 milioane mai mult decât suma plătită celor de la Ajax Amsterdam.

Presa din Italia scria în urmă cu câteva luni și despre un interes al celor de la Inter Milano, însă e greu de crezut că nerazzuri mai sunt interesați de serviciile acestuia după retrogradarea în Serie B.

Răzvan Marin, dorit în continuare de Salernitana și Hellas Verona

Cu toate acestea, Răzvan Marin ar putea continua și în sezonul viitor în Serie A, iar Salernitana este în pole-position pentru transferul său, conform Tuttosport.

Cei de la Hellas Verona sunt de asemenea interesați de transferul lui Răzvan Marin, anunță și cei de la Football News 24.

Răzvan Marin are șanse mari să fie titular la debutul într-un meci oficial al lui Edi Iordănescu la naționala României în partida cu Muntenegru. Jucătorul a transmis un mesaj pe Instagram înainte de debutul în Liga Națiunilor: „Întotdeauna o onoare să mă întorc aici! Liga Națiunilor se apropie”.

  • 0 goluri a reușit Răzvan Marin în 36 de meciuri la Cagliari în acest sezon, echipă cu care a retrogradat în Serie B
  • 14 milioane de euro e cota mijlocașului, care este cel mai scump jucător român 

  • (P) Cotă EXCLUSIVĂ Fortuna: 3,00 este cota pentru „X” la Muntenegru – România. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT