Sport

Răzvan Marin, între AC Milan și Lyon. Cagliari i-a fixat prețul. Video

Evoluțiile bune în tricoul lui Cagliari i-ar putea aduce transferul vieții. Presa din Peninsulă anunță că atât AC Milan, cât și Olympique Lyon și-au manifestat interesul pentru Răzvan Marin.
10.06.2021 | 17:40
Razvan Marin intre AC Milan si Lyon Cagliari ia fixat pretul Video
ADVERTISEMENT
10-06-2021
14:41

Cagliari cere 18 de milioane de euro pentru Răzvan Marin

Transferul internaționalului român Răzvan Marin la AC Milan este aproape perfectat. Cele două cluburi au ajuns și la un acord privind suma pentru care se poate face astea mutare.

Este vorba de 18 milioane de euro conform informațiilor oferite de jurnalistul italian Daniele Longo, de la Calciomercato. Sursa menționată notează că AC Milan nu ar fi întru totul de acord cu suma solicitată de sarzi, dar că negocierile continuă.  

Cagliari este obligată să achite celor de la Ajax Amsterdam suma de 10 milioane de euro pentru achiziția lui Răzvan Marin, acesta evoluând în ultima ediție de Serie A sub formă de împrumut.

39 de meciuri în toate competițiile, 3 goluri și 6 pase decisive și-a trecut în cont Răzvan Marin în recent încheiatul sezon

10-06-2021
09:44

După Milan, Lyon și-a manifestat și ea interesul pentru Răzvan Marin

Jurnalistul Gianluca Di Marzo susține că Răzvan Marin a primit o ofertă din partea lui Olympique Lyon. Mijlocașul lui Cagliari este văzut drept înlocuitorul perfect pentru Aouar.

Di Marzo a anunțat că Lyon a înaintat deja o ofertă pentru italieni, de 15 milioane de euro, exact suma la care internaționalul român e cotat de transfermarkt.com.

Aouar este cotat la 50 de milioane de euro și a fost dorit de Zinedine Zidane la Real Madrid. După plecarea francezului de pe Bernabeu, mijlocașul cu origini algeriene are mari șanse să ajungă la Juventus.

 

Datorită celor trei goluri și șase pase decisive reușite pentru Cagliari în sezonul recent încheiat, Răzvan Marin a ajuns în vizorul uneia dintre marile echipe ale campionatului Italiei. Potrivit football-italia.net, impresarul Pietro Chiodi a demarat deja negocierile cu oficialii lui AC Milan, unde evoluează și Ciprian Tătărușanu, în vederea aducerii tânărului mijlocaș român pe San Siro.

Mutarea pare să aibă șanse de reușită, chiar dacă sarzii l-au cumpărat definitiv de la campioana Olandei, Ajax Amsterdam, plătind în schimbul său 10 milioane de euro, iar acum nu au de gând să îl cedeze decât în schimbul unei sume mult mai mari.

ADVERTISEMENT

În 2019, când l-au transferat definitiv de la Standard Liege pentru 12,5 milioane de euro, „lăncierii” erau convinși că mijlocașul va deveni în scurt timp unul dintre oamenii de bază ai echipei. Din păcate pentru el, antrenorul Erik Ten Hag l-a folosit atunci doar în 17 partide și așa a ajuns la Cagliari, sub formă de împrumut.

Răzvan Marin, aproape de AC Milan? Presa italiană anunță negocierile

Imaginile surprinse chiar în timpul vizitei impresarului Petro Chiodi la sediul lui AC Milan au dat startul speculațiilor în rândul fanilor lui Milan. Aceștia sunt convinși că Răzvan Marin va ajunge în cele din urmă sub comanda lui Stefano Pioli.

ADVERTISEMENT

Pietro Chiodi, agentul lui Tărărușanu, a fost la sediul lui Milan. El este și reprezentantul lui Răzvan Marin. Interesant jucător” sau „Vine Răzvan Marin!”, sunt doar câteva dintre comentariile care au inundat rețelele de socializare.

„Diavolilor” nu le va fi, însă, deloc ușor să perfecteze această mutare, întrucât Cagliari a plătit 10 milioane de euro pentru transferul definitiv al mijlocașului și l-ar putea ceda doar în schimbul unei sume mult mai mari. De altfel, sarzii au declinat recent o propunere extrem de avantajoasă venită din partea ocupantei locului patru în campionatul Franței, Olympique Lyon.

ADVERTISEMENT

Radu Drăgușin ar putea ajunge la Cagliari

În altă ordine de idei, dacă va rămâne, totuși, la actuala sa echipă, Răzvan Marin ar putea fi coleg cu un alt internațional român. Deși tocmai și-a prelungit contractul cu Juventus Torino până în 2025, Radu Drăgușin ar putea fi împrumutat în sezonul viitor, iar Cagliari s-a arătat interesată de serviciile sale.

Cagliari lucrează pentru a consolida apărarea în vederea sezonului viitor. Conform ultimelor zvonuri, compania rossoblu ar fi intrat în cursa pentru Radu Drăgușin.

ADVERTISEMENT

Numărul 37 de la Juventus este dorit și de Genoa, cu toate acestea Cagliari poate exploata doi factori importanți în avantajul lor. Primul este relația bună cu Juventus.

Al doilea este legat de agentul lui Drăgușin, Bentancourt, agentul uruguayanilor Nahitan Nandez și Christian Oliva, deja prezenți în grupul antrenorului Leonardo Semplici”, anunță eurocalciomercato.net.

Radu Drăgușin a fost unul dintre tinerii jucători promovați de Andrea Pirlo la prima echipă a „Bătrânei Doamne” în sezonul recent încheiat. Datorită evoluțiilor bune, fundașul de 19 ani a ajuns și în atenția naționalei de tineret a României. Ba chiar a fost inclus de Adrian Mutu în lotul pentru Campionatul European și a fost introdus în ultima jumătate de oră a meciului cu Germania U21, scor 0-0, după accidentarea lui Alexandru Pașcanu.

ADVERTISEMENT
Tags: