Fotbal intern

Răzvan Marin, mai aproape de transferul de la Ajax la Beșiktaș decât la Galatasaray. „Sunt discuții!” Exclusiv

02.06.2020 | 13:41
Razvan Marin mai aproape de transferul de la Ajax la Besiktas decat la Galatasaray Sunt discutii Exclusiv
ADVERTISEMENT

Răzvan Marin, 24 de ani, are șanse importante să plece de la Ajax Amsterdam în Turcia în perioada de mercato de după terminarea actualului sezon.

Turcii de la Fotomac au scris despre interesul celor de la Galatasaray pentru mijlocașul naționalei. FANATIK are informații că Beșiktaș este și mai bine plasată pentru a obține semnătura lui Răzvan Marin!

ADVERTISEMENT

Răzvan Marin de la Ajax la Beșiktaș?! „Vulturii” sunt mai aproape decât Galatasaray de transferul românului

Răzvan Marin este la capătul unui sezon dificil, mijlocașul echipei naționalei nereușind să prindă echipa la Ajax Amsterdam. Transferul său, vara trecută, de la Standard Liege la campioana Olandei nu l-a ajutat să continue ascensiunea. Ba mai mult, Răzvan Marin este în picaj.

Situația sa de la Amsterdam nu are cum să-i convină. A vrut să plece și în iarnă, la o formație unde să joace, vrea să plece și acum. Turcii de la Fotomac au scris despre interesul celor de la Galatasaray pentru Răzvan Marin.

ADVERTISEMENT

FANATIK a aflat că în pole-position pentru a obține transferul lui Marin de la Ajax e un alt gigant din Istanbul, Beșiktaș. „Vulturii” sunt la capătul celui de-al treilea sezon fără titlu în SuperLiga.

Petre Marin: „Eu știu că Răzvan a fost aproape de transfer în iarnă. Acum… Citesc multe”

Tatăl lui Răzvan, Petre Marin, pare destul de liniștit în ceea ce privește viitorul fiului său. Spune că nu e încă nimic clar, știe de Turcia, dar încă nu e convins că olandezii îi vor da drumul să plece.

ADVERTISEMENT

Știți foarte bine că în această perioadă apar foarte multe lucruri de genul ăsta. Am citit și eu, dar, sincer, nu am amănunte nici despre Galatasaray, nici despre Beșiktaș. Răzvan e bine sănătos și așteaptă să vadă ce decide și Ajax”, spune Petre Marin, în exclusivitate pentru FANATIK.

„Ceea ce știu eu sigur este că Răzvan a fost aproape de o plecare de la Ajax în iarnă, dar până la urmă olandezii nu au mai fost de acord să-i dea drumul. Acum nu știu ce să spun” – Petre Marin, pentru FANATIK

Florin Vulturar confirmă pista „Beșiktaș” pentru Răzvan Marin: „Sunt discuții. Vom vedea!”

Unul dintre cei implicați în eventualul transfer al lui Răzvan Marin de la Ajax la Beșiktaș Istanbul este impresarul Florin Vulturar. Acesta a evitat să intre în detalii vizavi de subiect, dar confirmă existența acestei oferte pentru mijlocașul naționalei.

ADVERTISEMENT

„Într-adevăr, sunt discuții, dar din punctul meu de vedere nu pot să vă ofer mai multe detalii. Răzvan Marin are un contract cu Ajax, vom vedea ce va fi”, a declarat Vulturar pentru FANATIK.

  • 280 este indexul Instat al lui Răzvan Marin la Ajax, mic în cadrul lotului olandez. La Beșiktaș mijlocașul ar fi în top: Atiba Hutchinson are 295, Mohamed Elneny 275, iar Dorukhan Tokoz 258

Răzvan Marin a fost aproape să plece la Bruges în iarnă, dar Ajax l-a oprit în ultimul moment

Faptul că nu a reușit să joace titular la Ajax Amsterdam l-a afectat foarte mult pe Răzvan Marin. Acesta a avut o discuție cu cei din staff-ul olandezilor vizavi de situația sa și a cerut să fie lăsat să se transfere iarna trecută.

Cei mai insistenți au fost belgienii de la FC Bruges, echipa campioană, dar Ajax nu a fost de acord nici măcar cu împrumutul. Răzvan Marin a dezvăluit în luna martie cum au stat lucrurile.

A fost ceva în iarnă. Bruges nu a fost singura, dar nu am fost lăsat să plec, mi s-a transmis că e nevoie de mine și nu am avut ce să fac. Eu mi-am dorit să plec ca să joc. Dar sunt sub contract cu Ajax și nu am ce să fac” – Răzvan Marin la DigiSport.

Va fi interesant de urmărit cum va gestiona Ajax situația mijlocașului român în perioada următoare, acesta având contract cu Ajax pentru încă patru sezoane. Dead-line: 30 iunie 2024!

  • 12,5 milioane de euro a fost suma transferului lui Răzvan Marin de la Standard Liege la Ajax în vara lui 2019
  • 8.000.000 de euro este cota actuală a lui Răzvan Marin, cu 5,5 mai puțin decât în momentul transferului său în Olanda!

 

 

ADVERTISEMENT