Fotbal intern

Răzvan Marin, despre controversa din Muntenegru: ”Ni s-a spus la ședință despre calcule”

23.11.2018 | 12:23
Răzvan Marin a vorbit despre controversa apărută după meciul Muntenegru - România 0-1 și spune că jucătorilor li s-a spus despre calcule

Mijlocașul Răzvan Marin a vorbit despre controversa apărută după meciul Muntenegru – România 0-1, din ultima etapă a Ligii Națiunilor, conform căreia jucătorii naționalei nu ar fi știut că trebuie să învingă la două goluri diferență pentru a evita retrogradarea în urna a patra valorică la tragerea la sorți a preliminariilor Campionatului European din 2020.

”Eu ştiam. S-a spus la şedinţă. Am văzut un scandal prin ziarele noastre pe acest subiect. S-a spus la şedinţă şi chiar după meciul cu Lituania că, din cauza rezultatelor, este posibil să picăm în urna a patra şi că ne trebuie o victorie la cel puţin două goluri în Muntenegru. S-a spus şi în ziua meciului, la şedinţă”, a spus Răzvan Marin la un post de televiziune.

Răzvan Marin într-un duel pentru balon cu Sașa Lukic în meciul România - Serbia din Liga Națiunilor
Răzvan Marin într-un duel pentru balon cu Sașa Lukic în meciul România – Serbia din Liga Națiunilor

Răzvan Marin, despre controversa din Muntenegru: ”S-a spus chiar de două ori”

”S-a spus şi că nu depindeam doar de noi, că trebuia să ne ajute şi Scoţia cu Israelul, să nu se termine egal, că dacă se termină egal, indiferent de ceea ce făceam noi, tot picam în urna a patra. Chiar s-a spus la şedinţă de două ori şi nu cred că are rost să mai discutăm despre acest subiect”, a mai declarat Răzvan Marin despre controversa calculelor de la întâlnirea din Muntenegru.

Internaționalul român a afirmat că are o entorsă, dar sperăsă fie apt pentru meciul cu FC Sevilla de săptămâna viitoare, din Europa League: ”Sunt un pic mai bine, nu e aşa uşor cum am crezut, nu voi putea juca mâine, sper să-mi revin până săptămâna viitoare, la meciul cu Sevilla. Este o entorsă de gradul I. Nu e chiar aşa gravă, cum am avut la piciorul celălalt, înaintea finalului de sezon de anul trecut, dar trebuie să stau, să nu risc altceva mai grav”.

România a învins Muntenegru cu 1-0 și a încheiat pe poziția a doua în grupa din Liga Națiunilor, dar a retrogradat în urna a patra valorică pentru tragerea la sorți a preliminariilor Campionatului European din 2020. Mai mulți jucători ai naționalei au spus că nu au fost informați că trebuie să câștige la două goluri diferență, dar oficialii Federației Române de Fotbal și selecționerul Cosmin Contra au negat această variantă.

Tags: