Sport

Răzvan Marin, discurs furios după Macedonia de Nord – România: „Mă duc la echipa mea, să joc pe poziția unde dau cel mai bun randament!”

România a remizat, 0-0, contra Macedoniei de Nord, în etapa 6 din preliminariile Campionatului Mondial 2022. La finalul meciului, Răzvan Marin s-a arătat foarte deranjat de faptul că nu a jucat mai mult în meciurile din luna septembrie.
09.09.2021 | 00:46
Razvan Marin discurs furios dupa Macedonia de Nord  Romania Ma duc la echipa mea sa joc pe pozitia unde dau cel mai bun randament
ADVERTISEMENT

Răzvan Marin a bifat doar 28 de minute în meciul de la Skopje, fiind introdus în repriza a doua.

În prezent, România se află pe locul 3 din grupa J, cu zece puncte obținute după șase meciuri jucate.

Răzvan Marin, discurs furios după Macedonia de Nord – România

Răzvan Marin susține că nu înțelege de ce nu a primit mai multe minute în meciurile din luna septembrie. În același timp, a lăsat de înțeles că selecționerul Mirel Rădoi nu l-a utilizat pe postul pe care dă cel mai bun randament.

ADVERTISEMENT

„Normal că nu sunt mulțumit să vin la echipa națională și să joc doar un meci, cu Liechtenstein, dar a fost decizia antrenorului și merg mai departe. 

Știam că o să fiu negativ, am și vaccinul făcut, am fost liniștit din acest punct de vedere. Sunt nemulțumit și pentru rezultat, dar și pentru faptul că nu am jucat mai mult în aceste meciuri. 

ADVERTISEMENT

Da, cred că avem șanse la calificare, cred că și în seara asta se putea mai mult, dar vom vedea. Acum mă gândesc doar la echipa de club și vom vedea din octombrie ce se va întâmpla.

Terenul, cred că s-a văzut foarte bine și la televizor, a fost un teren prost, dar până la urmă și ei au jucat pe același teren. S-a și acumulat oboseală după primele două meciuri, asta este, așa a fost situația.

ADVERTISEMENT

Nu, nu mi-a spus nimeni nimic legat de minutele primite, cum am spus, acum sunt destul de nervos și sunt supărat după meci, nu vreau să vorbesc mai multe, vom vedea. O să mă duc la echipa mea de club, să fiu liniștit, să joc și pe poziția unde dau cel mai bun randament și apoi voi vedea. 

Specialiștii de la televizor pot spune dacă e o problemă că nu evoluez mai mult, domnul selecționer poate să spună lucrurile astea, eu sunt doar un jucător, încerc să îmi fac treaba cât mai bine pe teren și atâta tot. 

ADVERTISEMENT

Nu se pune problema să renunț la națională, sunt încă tânăr”, a declarat Răzvan Marin, la finalul meciului cu Macedonia de Nord.

Basarab Panduru, fost jucător al Stelei, a comentat spusele lui Răzvan Marin. Acesta susține că există posibilitatea ca Mirel Rădoi să-l fi supus la un test pe Răzvan Marin, pentru a vedea cum reacționează.

„Poate a fost și un test al lui Rădoi ca să vadă cum reacționează unii jucători, un test care îl poate costa pe Răzvan Marin în viitor”, a spus Basarab Panduru, la Telekom Sport.

Nicolae Stanciu: „Au venit și și-au cerut scuze pentru starea gazonului!”

„E un punct, până la urmă. După aspectul jocului și ceea ce s-a întâmplat pe teren, cred că e un punct bun pentru noi.

Am făcut tot ce a depins de noi. A fost greu, ni s-au accidentat mulți jucători. A fost și chestia cu Ianis. Până la urmă, cred că este un punct ok pentru noi, suntem la mâna noastră.

Am revenit luna aceasta foarte bine, având în vedere startul preliminariilor. A fost un teren extrem de greu, un teren în care obosești foarte repede, o suprafață foarte ciudată. Chiar și căpitanul lor și încă doi jucători au venit și și-au cerut scuze, înainte de meci, pentru starea gazonului.

Cred că suntem favoriți acum pentru baraj, având în vedere că avem meciurile cu Armenia și Islanda acasă. Eu cred că meciurile acestea vor fi decisive”, a spus Nicolae Stanciu.

ADVERTISEMENT