Răzvan Marin, în formă maximă! E al doilea jucător al lui Standard!

Alex Bradescu   
in Fotbal international
08/02/2018, 17:52
Răzvan Marin, în formă maximă! E al doilea jucător al lui Standard!

Răzvan Marin a avut parte de un sezon excelent în Belgia, reuşind să se impună ca titular la Standard Liege şi să marcheze şi goluri importante pentru formaţia valonă. 

Mijlocaşul de 21 de ani este într-o creştere continuă şi a devenit unul dintre cei mai importanţi jucători de la Standard Liege. În acest sezon a arătat cea mai bună formă a sa. Răzvan Marin a avut 26 de apariţii pentru Standard – în Cupă şi în campionat – a marcat 6 goluri şi a reuşit 7 assist-uri.

Răvan Marin, evaluat la 2,5 milioane de euro

Forma în care se află este confirmată şi de clasamentul pentru Gheata de Aur a Belgiei, ediţie 2017. Răzvan Marin a terminat pe locul 23 – din 42 – şi de la Standard doar Paul-Jose Mpoku a fost mai sus decât el , terminând pe locul 20. Pentru acest clasament au fost luate în calcul evoluţiile din perioada ianuarie 2017 – decembrie 2017, adică returul sezonului trecut şi începutul actualului sezon. 

Marin este evaluat acum la 2,5 milioane de euro. 1,8 milioane de euro a plătit Standard pentru el, în ianuarie 2017, atunci când l-a cumpărat de la Viitorul. Mijlocaşul are nouă selecţii pentru naţionala României, reuşind să marcheze şi un gol în deplasarea din Armenia (5-0), în preliminariile pentru CM din Rusia. 

Ştirea MOMENTULUI

Când face FCSB următoarele transferuri! “Avem nevoie de un atacant şi un fundaş”

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.