Răzvan Marin este de vânzare! Ce sumă cere Standard Liege!

Filon Stan   
in Fotbal international
03/04/2018, 18:27
Răzvan Marin este de vânzare! Ce sumă cere Standard Liege!

S-a stabilit preţul pentru cel mai în formă jucător român! Conducerea clubului Standard Liege a stabilit preţul lui Răzvan Marin la 7 milioane de euro!

Potrivit publicaţiei Voetbal Nieuws, cei de la AS Roma şi-au trimis scouterii de mai multe ori la Liege pentru a-l monitoriza pe jucătorul român, dar şi cei de la Inter Milano sunt cu ochii pe el. 

Marin este urmărit de scouterii celor de la As Roma

Cu 6 goluri şi 11 pase decisive în acest sezon, Marin are toate şansele să spere la un transfer din vară la AS Roma. El a fost monitorizat de gruparea capitolina şi în 2017, dar în cele din urmă a ajuns la Standard Liege. Jocul bun din ultima perioadă făcut de ”buldog”, cum a fost numit de fanii lui Standard, a făut ca interesul celor de la AS Roma să reintre în actualitate.

Ştirea MOMENTULUI

Liverpool – PSG 3-2. Firmino le aduce victoria „cormoranilor” în meciul serii din Champions League. Video

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×