Fotbal international

Răzvan Marin face dezvăluiri din perioada petrecută la Ajax: ”Nu ştiu ce s-a întâmplat”

27.10.2020 | 18:46
Răzvan Marin face dezvăluiri din perioada petrecută la Ajax: ”Nu ştiu ce s-a întâmplat”
Răzvan Marin. Sursă foto: Telekom Sport.
ADVERTISEMENT

Lui Răzvan Marin îi merge bine în Italia și a devenit unul dintre fotbaliștii importanți ai lui Cagliari. Fotbalistul din România a fost intervievat de cei de la „Gazzetta dello Sport”.

Marin le-a declarat italienilor că nu știe de ce nu a evoluat mai mult pentru olandezii de la Ajax. Totodată, a vorbit și despre jucătorii care i-au marcat cariera.

Ajax Amsterdam a dat 12,5 milioane de euro celor de la Standard Liege, însă nu l-a utilizat în prea multe meciuri. Marin a fost scos din primul 11 și nici nu a mai fost folosit.

ADVERTISEMENT

Răzvan Marin a vorbit despre perioada petrecută la Ajax

„Am început bine şi am jucat imediat, chiar şi în play-off-urile Champions League. Nu ştiu ce s-a întâmplat, dar la un moment dat am fost îndepărtat. Poate se aşteptau la ceva mai mult”, a spus Răzvan Marin pentru „Gazzetta dello Sport”.

În prezent, Răzvan Marin evoluează pentru Cagliari unde este împrumutat de Ajax. 5 meciuri a strâns până acum pentru italieni și a dat o pasă de gol. Pentru a putea să-l achiziționeze, Cagliari va trebui să plătească 10 milioane de euro.

ADVERTISEMENT

Cei de la „Gazzetta dello Sport” au avut cuvinte de laudă la adresa românului pentru felul în care a evoluat la Cagliari. Echipa sa se află pe poziția cu numărul 11 în campionatul Italiei. Marin a fost chestionat și despre comparația cu Frank De Jong, jucătorul adus de Barca în schimbul sumei de 75 de milioane de euro.

Gică Hagi și tatăl său sunt idolii lui

„Sunt eu noul Frank De Jong? Suntem jucători cu caracteristici diferite. Nu știu dacă el este cel mai bun din Europa astăzi, dar este foarte puternic. Nu l-am întâlnit niciodată la Ajax. M-am antrenat 3 săptămâni cu De Ligt.

ADVERTISEMENT

Am semnat cu Ajax în martie 2019. Nu m-au lăsat să joc la Campionatul European U21 din Italia pentru a mă integra cât mai repede. Am fost fericit, echipa este bună. Amsterdamul este un oraș frumos”, a adăugat Marin.

Răzvan a discutat și despre oamenii care l-au ajutat de-a lungul carierei. Unul dintre aceștia este Gică Hagi, tehnicianul pe care l-a avut la Viitorul.

ADVERTISEMENT

„Am crescut urmărind clipurile cu Hagi și cu tatăl meu, Petre Marin. Ei sunt idolii mei”, a declarat Răzvan Marin. Fotbalistul este cotat pe site-urile de specialitate la 8 milioane de euro. De-a lungul carierei a evoluat la Viitorul Constanța, Standard Liege, Ajax și Cagliari.

Marin are 23 de jocuri și pentru naționala mare a României unde a reușit să înscrie un gol. Debutul său în echipa națională a fost pe 8 octombrie 2016, într-un meci câștigat de România contra Armeniei, cu 5-0. Cagliari s-a impus cu 4-2 în partida contra lui Crotone. Marin a primit nota 7 pentru evoluția sa. Un milion de euro pe an încasează fotbalistul la echipa din Italia.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria FOTBAL INTERNATIONAL
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 854. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri