Video. Răzvan Marin, gol la prima atingere! Standard, victorie clară

Razvan Nicolae   
in Fotbal international
04/02/2018, 01:32
Video. Răzvan Marin, gol la prima atingere! Standard, victorie clară

Standard Liege a învins-o pe Lokeren, în deplasare, scor 3-0, în etapa a 25-a din Jupiler League. Răzvan Marin a început meciul pe banca de rezerve, cu toate că în ultimele meciuri a reuşit de fiecare dată prestaţii foarte bune.

Internaţionalul român a intrat pe teren în minutul 88, iar după două minute a marcat al treilea gol al celor de la Standard Liege. Fotbalistul de 21 de ani a înscris după o incursiune în careul gazdelor.

Răzvan Marin, cifre foarte bune pentru Standard Liege

Răzvan Marin a ajuns la al patrulea gol în Jupiler League după reuşita din meciul cu Lokeren. Fanii celor de la Standard Lige au criticat decizia lui Ricardo Sa Pinto de a-l ţine pe bancă pe internaţionalul român la meciul de sâmbătă seara.

În actualul sezon, Marin a marcat şase goluri, în toate competiţiile, pentru Standard Liege. Internaţionalul român stă bine şi la capitolul pase decisive, unde a reuşit şapte assist-uri pentru echipa care ocupă locul 7 în Jupiler League.

Ştirea MOMENTULUI

Novak Djokovic – Kevin Anderson 6-2, 4-1, în finala Wimbledon 2018

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.