Video. Răzvan Marin, gol la prima atingere! Standard, victorie clară

razvan marin, standard liege, video, lokeren, jupiler league, video

Răzvan Marin îşi continuă forma bună la Standard Liege. Internaţionalul român a reuşit să marcheze al patrulea gol pentru formaţia belgiană.

Standard Liege a învins-o pe Lokeren, în deplasare, scor 3-0, în etapa a 25-a din Jupiler League. Răzvan Marin a început meciul pe banca de rezerve, cu toate că în ultimele meciuri a reuşit de fiecare dată prestaţii foarte bune.

Internaţionalul român a intrat pe teren în minutul 88, iar după două minute a marcat al treilea gol al celor de la Standard Liege. Fotbalistul de 21 de ani a înscris după o incursiune în careul gazdelor.

Răzvan Marin, cifre foarte bune pentru Standard Liege

Răzvan Marin a ajuns la al patrulea gol în Jupiler League după reuşita din meciul cu Lokeren. Fanii celor de la Standard Lige au criticat decizia lui Ricardo Sa Pinto de a-l ţine pe bancă pe internaţionalul român la meciul de sâmbătă seara.

În actualul sezon, Marin a marcat şase goluri, în toate competiţiile, pentru Standard Liege. Internaţionalul român stă bine şi la capitolul pase decisive, unde a reuşit şapte assist-uri pentru echipa care ocupă locul 7 în Jupiler League.