Fotbal international

Marin, pe picior de plecare? “Doar dacă se va plăti această sumă”

Mijlocaşul lui Standard Liege, Răzvan Marin, este unul dintre cei mai monitorizaţi jucători ai belgienilor de către marile cluburi. Află cât costă.
22.03.2018 | 08:24
Marin pe picior de plecare Doar daca se va plati aceasta suma

Fanatik v-a informat asupra interesului pe care îl are AS Roma pentru internaţionalul român Răzvan Marin ( VEZI AICI DETALII). Jucătorul lui Standard Liege a făcut un salt valoric extraordinar în mai puţin de un an şi Roma nu este singurul club de top din Europa care îl monitorizează cu atenţie.

Un mare merit în ascensiunea lui Răzvan Marin din ultimele luni îl are şi antrenorul portughez Ricardo Sa Pinto, care a văzut în el metronomul de la centrul terenului, jucătorul cu pasă extrem de precisă şi de multe ori decisivă pentru cei din avanposturi şi nu e de mirare că românul a devenit regele assisturilor în Jupilier League, cu 11 pase de gol.

Tatăl jucătorului confirmă interesul mai multor cluburi de top

Tatăl fotbalistului, fostul jucător al FC Naţional şi Steaua, Petre Marin, a declarat la un post de televiziune că este la curent cu ofertele care au apărut în jurul fiului său şi poate oferi detalii privind suma de la care Standard Liege ar începe negocierile pentru vânzarea sa.

“Este urmărit, au fost anumiţi oameni de la anumite cluburi să îl vadă. Depinde ce vor cei de la Standard. Şi ei îşi propun mult mai multe pentru anul viitor. Dacă va veni o ofertă importantă pentru club şi jucător, va fi luată în calcul.20% mai are Gică Hagi de luat dintr-un eventual transfer. Nu cred că i-ar da drumul pe mai puţin de 8-9-10 milioane. El trage tare pentru el. Roma e o echipă importantă dintr-un campionat şi ar fi de luat în calcul”.
Tags: