Fotbal international

Răzvan Marin, în atenția unor cluburi mari din Europa! Ce planuri are Cagliari

08.03.2021 | 16:19
Razvan Marin in atentia unor cluburi mari din Europa Ce planuri are Cagliari
ADVERTISEMENT

Mijlocașul echipei Cagliari, Răzvan Marin, a impresionat în meciurile jucate în acest an și se află în atenția unor cluburi mari din Europa, printre care AC Milan și Inter.

Jucătorul în vârstă de 24 de ani a fost convocat de principiu de selecționerul Mirel Rădoi pentru partidele de la sfârșitul lunii martie, din preliminariile CM 2022.

ADVERTISEMENT

Marin a venit în Italia sub formă de împrumut, de la Ajax Amsterdam, însă în vară italienii ar trebui să le plătească olandezilor 10 milioane de euro în schimbul lui.

Cluburi uriașe din Europa, pe urmele lui Răzvan Marin

După o perioadă de acomodare la fotbalul din Serie A și în care nu a avut prestații prea bune, Răzvan Marin a început să se impună la Cagliari, iar evoluții sale sunt din ce în ce mai aprecizate și l-au propulsat în atenția unor cluburi uriașe din Europa.

ADVERTISEMENT

Site-ul voetbalprimeur.nl a anunțat că jucătorul român este în atenția granzilor din Milano, și AC Milan și Inter fiind cu ochii pe mijlocașul român. Un alt nume mare care îl monitorizează pe internaționalul român este OSC Lille, liderul din Ligue 1.

De altfel, presa italiană a scris încă din ianuarie că fotbalistul român a intrat în vizorul celor de la Inter Milano. Antrenorul Antonio Conte îl vede pe Răzvan Marin drept o variantă pentru a-l înlocui pe Marcelo Brozovic, jucător care a anunțat că își dorește să părăsească formația la sfârșitul actualei stagiuni.

ADVERTISEMENT

Cagliari vrea să scoată dublu din vânzarea lui Răzvan Marin

Mai mult, alte două formații din Serie A, Torino și Sampdoria Genova, s-au interesat deja de mijlocașul român și încearcă să-și asigure serviciile lui Marin până vor intra pe fir marile formații care încă îl monitorizează.

În aceste condiții, conducătorii clubul sard vor face cel mai probabil o nouă afacere importantă. Ei vor plăti activa clauza de cumpărare definitivă a lui Răzvan Marin de 10 milioane de euro și vor încerca să obțină apoi dublu prin vânzarea lui.

ADVERTISEMENT

Răzvan Marin a adunat 28 de meciuri la Cagliari în acest sezon, 26 în Serie A și 2 în Cupa Italiei. Românul a reușit un gol și trei pase decisive, fiind folosit ca inter sau ca ”închizător” în linii de trei mijlocași.

ADVERTISEMENT
Tags: