Sport

Răzvan Marin, în formă maximă după conflictul cu Mirel Rădoi. Ce scriu italienii despre prestaţia din meciul cu Lazio: ”Ce assist!”

Internaționalul Răzvan Marin traversează cea mai bună perioadă a carierei de când evoluează la Cagliari. Mijlocașul a oferit o super pasă de gol în Lazio – Cagliari 2-2.
20.09.2021 | 10:52
Razvan Marin in forma maxima dupa conflictul cu Mirel Radoi Ce scriu italienii despre prestatia din meciul cu Lazio Ce assist
ADVERTISEMENT

Răzvan Marin este și în acest sezon unul dintre cei mai importanți jucători al lui Cagliari. Integralist în toate cele 4 etape din noul campionat, Marin a încântat și în meciul cu Lazio, de duminică.

Evoluțiile fotbalistului de 25 de ani ”contrazic” deciziile selecționerului Mirel Rădoi, care preferă să-l utilizeze mai mult pe finalul meciurilor echipei naționale.

ADVERTISEMENT

Jurnaliștii italieni, extaziați de jocul lui Răzvan Marin

Cagliari, cu Răzvan Marin titular incontestabil și în acest sezon, a smuls o remiză importantă pe terenul celor de la Lazio, în etapa a 4-a din Serie A.

Rezultatele sarzilor nu sunt pe măsura așteptărilor fanilor, dar jurnaliștii italieni sunt convinși că mijlocașul român va ajuta echipa să-și îndeplinească obiectivul principal, salvarea de la retrogradare.

ADVERTISEMENT

În minutul 35 al înfruntării de pe Stadio Olimpico, la scorul de 1-0 pentru Lazio, Răzvan Marin a oferit pasa de gol pentru Joao Pedro, săltând mingea peste apărarea romanilor, iar brazilianul a înscris al 4-lea gol stagional pentru Cagliari.

”Răzvan Marin, ce assist! Mijlocașul a avut numai atingeri curate, nu și-a pierdut niciodată busola și a demonstrat că rezistă foarte bine sub presiune.

ADVERTISEMENT

Assistul de la golul de 1-1 a fost de-a dreptul remarcabil”, notează jurnaliștii de la Calcio Casteddu, care i-au acordat românului nota 7.

Răzvan Marin, considerat ”dirijorul” atacurilor lui Cagliari, a bifat astfel a treia pasă decisivă în acest sezon și nu a lipsit nici un minut de pe teren.

ADVERTISEMENT

În sezonul precedent mijlocașul a bifat 39 de meciuri pentru Cagliari, în toate competițiile, a marcat 4 goluri și a oferit 6 assituri.

Răzvan Marin i-a reproșat selecționerului Mirel Rădoi că nu joacă mai mult. Selecționerul l-a băgat în ședință

Mijlocașul lui Cagliari a fost în centrul unui scandal după seria de meciuri pe care România le-a disputat în această lună în campania de calificare la Cupa Mondială de anul viitor.

În Islanda a prins doar 14 minute, iar cu Liechtenstein 27. În ultimul meci, cel de la Skopje a prins aproape o jumătate de oră contra Macedoniei de Nord. La finalul jocului, fotbalistul a avut un discurs acid la adresa lui Mirel Rădoi.

”Nu mi-a spus nimeni nimic legat de minutele primite. Acum sunt destul de nervos și sunt supărat după meci, nu vreau să vorbesc mai multe, vom vedea. O să mă duc la echipa mea de club, să fiu liniștit, să joc și pe poziția unde dau cel mai bun randament”, a răbufnit Răzvan Marin, după remiza României de la Skopje (0-0).

Selecționerul nu i-a rămas dator și a anunțat că îl va băga în ședință pe mijlocașul lui Cagliari și al echipei naționale.

”Ce a spus Răzvan?! Părea sau este nemulțumit? Așa v-a spus dumneavoastră? Eu, dacă am o problemă cu un jucător, nu vin s-o discut în fața dumneavoastră. Întâi, trebuie să discut cu el, apoi o să răspund”, a ripostat Mirel Rădoi.

Rzăvan Marin a înțeles că a greșit și și-a cerut scuze

După schimbul de replici de la distanță, fotbalistul, altfel criticat de cei mai mulți oameni de fotbal din România, a înțeles că a greșit și, într-o postare pe pagina personală de Facebook, și-a cerut public scuze și față de selecționerul Mirel Rădoi și față de suporterii echipei naționale.

”Vreau să-mi prezint scuzele fanilor echipei naționale și lui mister Mirel Rădoi. Pentru mine, echipa națională a României înseamnă un vis devenit realitate și sunt mândru și recunoscător pentru fiecare minut în care am șansa să-mi reprezint țara.

Simt ca pot oferi foarte mult echipei naționale și faptul că nu am avut șansa de a-mi ajuta mai mult colegii din teren, m-a determinat să dau acea declarație nefericită la sfârșitul meciului din Macedonia de Nord”, a scris fotbalistul pe rețeaua de socializare.

ADVERTISEMENT