Fotbal international

Răzvan Marin, început perfect de campionat! Fanii l-au recompensat rapid

05.08.2018 | 20:27
Razvan Marin inceput perfect de campionat Fanii lau recompensat rapid

Răzvan Marin, fotbalistul celor de la Standard Liege, a început campionatul în Belgia şi a fost votat cel mai bun jucător al partidei disputate de echipa lui în runda a doua din Jupiler League. Trupa mijlocaşului român a remizat, 0-0, cu Beveren, dar fostul jucător de la Viitorul a fost votat cel mai bun jucător al partidei de către proprii fani, într-un sondaj în care şi-a depăşit clar colegii.

Mijlocaşul român a fost considerat cel mai bun jucător de pe teren de 59% dintre fanii care şi-au exprimat votul pe site-ul echipei. Internaţionalul de 22 de ani i-a depăşit fără mari emoţii pe  Guillermo Ochoa (votat de 10 % dintre fani), Paul-Jose Mpoku (9 %) și Samuel Bastien (8 %).

Răzvan Marin a fost dorit de AS Roma

Jucătorul român a fost transferat de Standard Liege de la Viitorul în 2017 în schimbul sumei de 2,4 milioane de euro, iar în sezonul 2017-2018 a fost unul dintre cei mai buni jucători ai echipei. Mijlocaşul a atras rapid atenţia celor de la AS Roma, iar trupa de pe Olimpico a făcut o ofertă de opt milioane de euro respinsă de către oficialii clubului belgian.

Răzvan Marin, omul meciului în opinia fanilor lui Standard
Răzvan Marin, omul meciului în opinia fanilor lui Standard

Fanii celor de la Standard Liege au fost extrem de încântaţi de evoluţiile lui Răzvan Marin şi în partea a doua a sezonului din Jupiler League. De altfel, mulţi dintre susţinătorii echipei din Liege au spus pe atunci că internaţionaul român este cel mai bun mijlocaş din campionatul belgian în luna februarie.

Mijlocaşul crescut la Academia Gh. Hagi a impresionat pe toată lumea în sezonul precedent şi a izbutit 5 goluri într-o singură lună pentru Standar Liege în toate competiţiile. Evoluţiile excelente ale lui Marin l-au adus în prim planul echipei naţionalei şi în cele din urmă a devenit un titular de drept în mandatul lui Cosmin Contra.

Răzvan Marin, 22 de ani, este la cel mai bun moment al carierei fiind cotat de către transfermarkt.de la 7 milioane de euro. Jucătorul este încă eligibil la pentru echipa naţională de tineret şi ar putea evolua la Campionatul European după parcursul excelent din calificări. Fiul fostului jucător de la Steaua, Petre Marin,  mai are contract cu  Standard Liege până în 2021.

Tags: