Video. Boloni şi Răzvan Marin, înfrângeri pe linie în Belgia! Standard, gol anulat de video arbitraj

Razvan Nicolae   
in Fotbal international
08/04/2018, 10:52
Video. Boloni şi Răzvan Marin, înfrângeri pe linie în Belgia! Standard, gol anulat de video arbitraj

Standard Liege a fost învinsă, în deplasare, de Genk, scor 0-1, în etapa a 2-a din play-off-ul Jupiler League. Răzvan Marin a fost integralist pentru formaţia care ocupă locul şase în prima ligă din Belgia, însă internaţionalul român a avut o evoluţie ştearsă.

În ultimele minute ale meciului de la Genk, Stantard Liege a fost la un pas să obţină un punct. Renaud Emond a marcat în minutul 85, dar golul a fost anulat. Decizia a venit după ce arbitrul a consultat sistemul video.

Boloni, înfrângere mai dură decât echipa lui Răzvan Marin

Antwerp, echipa antrenată de Ladislau Boloni, a fost învinsă de St. Truiden, scor 0-4, în etapa a 2-a din play-off-ul pentru Europa League. Echipa antrenorului român are golaveraj negativ după primele două etape, obţinând un singur punct până în prezent.

Ştirea MOMENTULUI

Rapid va avea un nou patron! Buget uriaş pentru Liga 3

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.