Video Răzvan Marin, din nou la înălţime. A dus Standard în finala Cupei Belgiei

Eduard Popa   
in Fotbal international
09/02/2018, 11:05
Video Răzvan Marin, din nou la înălţime. A dus Standard în finala Cupei Belgiei

Marin a oferit o nouă pasă de gol în partida pierdută de Standard Liege cu 2-3 în returul semifinalei cu Club Brugge. Cu toate acestea, Standard s-a calificat în finala Cupei Belgiei, după ce a câştigat cu 4-1 în partida tur. 

Mijlocaşul de 21 de ani a oferit o pasă decisivă din corner la primul gol al meciului, marcat cu o lovitură de cap de Orlando Sa, în minutul 5. Celălalt gol al lui Standard a fost marcat de Emond (72). Pentru Brugge au înscris Vanaken (42), Diaby (63) şi Clasie (76). VEZI VIDEO MAI JOS

Răzvan Marin, în forma maximă în Belgia

Răzvan Marin a oferit un assist şi în meciul tur, pentru Edmond, la victoria cu 4-1 a lui Standard. În acest sezon fostul jucător al Viitorului a adunat 6 goluri şi 8 pase decisive în toate competiţiile. 

În finala Cupei Belgiei, programată pe 17 martie, Standard o va întâlni pe Genk, care a eliminat în cealaltă semifinală pe Kortrijk, după ce a câştigat pe teren propriu cu 1-0 şi a pierdut în deplasare cu 3-2.

1,8 milioane de euro a plătit Standard Liege în ianuarie 2017 pentru transferul lui Răzvan Marin de la FC Viitorul

Vezi video: 

Ştirea MOMENTULUI

Gigi, impresionat: “Dacă avea 1,80 metri și 21 de ani, dădeam 10 milioane”

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.