Fotbal international

Răzvan Marin, lăudat de italieni după Inter – Cagliari 1-0: ”A fost esențial la mijlocul terenului”

11.04.2021 | 19:24
Razvan Marin laudat de italieni dupa Inter  Cagliari 10 A fost esential la mijlocul terenului
ADVERTISEMENT

Cagliari, cu Răzvan Marin integralist, a pierdut la limită întâlnirea cu liderul Inter Milano, dar internaționalul român a fost lăudat fără economie de cuvinte de presa din Peninsulă.

În fața unui Inter, mărșăluind spre primul titlu de campioană după 11 ani, Cagliari a evoluat fără complexe. Golul gazdelor, venit târziu, în minutul 77, nu a schimbat părerea specialiștilor cu privire la jocul sarzilor, iar unul dintre cei mai apreciați jucători a fost Marin.

ADVERTISEMENT

Mijlocașul de 24 de ani, care aparține încă de Ajax Amsterdam, a evoluat în toate partidele din acest sezon de Serie A și are un gol marcat pentru Cagliari.

Italienii apreciază că Răzvan Marin a făcut legea în linia mediană

Angrenată în lupta pentru evitarea retrogradării, Cagliari a abordat extrem de curajos meciul de la Milano și a fost la mai puțin de un sfert de oră de a obține un punct în fața liderului Inter.

ADVERTISEMENT

”Răzvan Marin a făcut legea la mijlocul terenului, a schimbat mereu poziția cu Nainggolan, turnul de control. A făcut și munca de jos, dar prezența sa în centrul terenului a fost esențială.

Antonio Conte a riscat mult aliniind o linie de mijloc fără forță în fața mușchilor încordați de Răzvan Marin, Nainggolan și Duncan”, au notat cei de la tuttomercatoweb.com.

ADVERTISEMENT

Transferul la Cagliari i-a relansat cariera

Răzvan Marin s-a integrat perfect la Cagliari, care are obligația de a achita, în această vară, 10 milioane de euro celor de la Ajax pentru transferul definitiv al internaționalului român.

După evoluții foarte bune în Belgia, Marin nu s-a adaptat la Ajax și ”lăncierii” l-au redirecționat către Cagliari. Mutarea a fost mai mult decât inspirată, mijlocașul român fiind titular incontestabil la gruparea din Serie A.

ADVERTISEMENT

”Mă simt legat de aceste culori, mă simt bine aici și îmi place, chiar dacă lockdown-ul nu ne permite să ieșim prea mult pe afară, mă gândesc doar la fotbal”, a declarat recent Răzvan Marin.

ADVERTISEMENT