Răzvan Marin, mesaj ferm după România – Germania 2-4! „Această înfrângere îi va face să-și dorească performanță și mai mare la națională”

Alexandru Năstase   
în Euro U21
27/06/2019, 21:19
Răzvan Marin, mesaj ferm după România – Germania 2-4! „Această înfrângere îi va face să-și dorească performanță și mai mare la națională” GALERIE FOTO

Recent transferat la Ajax Amsterdam, Răzvan Marin le-a transmis coechipierilor un mesaj ferm după România – Germania 2-4! Deși au ratat calificarea în finala Campionatului European, mijlocașul care nu a fost lăsat de olandezi să participe la acest turneu spune că tricolorii mici trebuie să-şi revină repede şi să lase în spate acest insucces. Mai mult de atât, înfrângerea trebuie să-i ambiționeze pe jucători, afirmă răzvan Marin.

Răzvan Marin, mesaj ferm după România – Germania 2-4!

“Am ajuns în ultimele 20 de minute. Am urmărit meciul pe telefon. A fost o atmosferă senzaţională. Suporterii au încercat să le ridice moralul. A fost o experienţă nemaipomenită la acest turneu final, cred că toată lumea rămâne cu o impresie bună după aceste meciuri. Rămâne istorie ce au făcut băieţii la acest turneu. Sper ca toţi să fie sănătoşi şi apoi vor face cu siguranţă pasul către echipa mare majoritatea dintre ei.

Povestea Euro 2019 se încheie aici!

Povestea Euro 2019 se încheie aici! România este învinsă de Germania cu 4-2 și este eliminată în semifinale. Capul sus, băieți! Suntem mândri de voi, tricolorii "mici", dar atât de mari! Mulțumim pentru toate momentele memorabile de la acest turneu final, pentru emoțiile cu care am trăit fiecare meci alături de voi, pentru că ne-ați amintit de Generația de Aur a României! Felicitări! Hai, România!

Gepostet von TVRSport am Donnerstag, 27. Juni 2019

Poate într-un fel a fost mai bine fără mine pentru că au reuşit unii jucători să confirme, eu sunt fericit şi mândru pentru băieţi, pentru că au făcut o treabă extraordinară. Vom vedea, important este să fie sănătoși și să treacă peste acest moment din punct de vedere mental pentru că nu e ușor deloc, credeți-mă. Cu siguranță vor trece peste, unii dintre ei mai repede, alții puțin mai târziu, dar cu siguranță vor trece. Au un caracter deosebit, e o experiență și cu această înfrângere își vor dori să facă și mai mare performanță la națională. Înseamnă mult și pentru ei să știe suporterii aproape de ei. Și în Italia asta s-a și întâmplat”, a declarat Răzvan Marin pentru Telekom Sport

Răzvan Marin, mesaj ferm după România - Germania 2-4! Răzvan Marin
Răzvan Marin a plecat de la Standard Liege la Ajax Amsterdam. Sursa foto – facebook

România a ratat calificarea în finala competiției după ce a fost învinsă de selecționata germaniei, scor 4-2. La pauză, tricolorii mici conduceau cu scorul de 2-1.

Închide ×