Fotbal intern

Răzvan Marin o refuză pe AS Roma după vizita lui Monchi la Liege: “Prefer să rămân aici”

08.12.2018 | 20:46
Razvan Marin o refuza pe AS Roma dupa vizita lui Monchi la Liege Prefer sa raman aici
ADVERTISEMENT

Răzvan Marin o refuză pe AS Roma după vizita lui Monchi, directorul sportiv al italienilor, la Liege. Internaţionalul român a vorbit despre interesul formaţiei din capitala Italiei şi a susţinut că nu se gândeşte prea mult la ofertă în acest moment şi că vrea să rămână la Standard.

“Nu m-am gândit prea mult la această ofertă, eu îmi fac treaba, iar când ceva va fi concret vom vorbi. Eu prefer însă să rămân aici, să o iau pas cu pas, dar, bineînţeles, într-o zi mi-aş dori să ajung într-un campionat de top”, a declarat Răzvan Marin pentru Voetbal Nieuws.

ADVERTISEMENT

Răzvan Marin o refuză pe AS Roma! Şi-a prelungi contractul cu Standard în toamnă

Răzvan Marin o refuză pe AS Roma la trei luni după ce a semnat prelungirea contractului cu Standard Liege. Mijlocaşul de 22 de ani va fi jucătorul formaţiei belgiene până în vara anului 2023, într-un moment în care fotbalistul este curtat de mai multe echipe europene. Internaţionalul român a fost transferat de Standard Liege de la Viitorul la începutul anului 2017, echipa lui Gică Hagi primind 2,5 milioane de euro.

Răzvan Marin o refuză pe AS Roma după vizita lui Monchi la Liege. Ce a declarat internaţionalul român
Răzvan Marin o refuză pe AS Roma după vizita lui Monchi la Liege. Ce a declarat internaţionalul român

La începutul săptămânii, Răzvan Marin a primit premiul de cel mai bun fotbalist al anului la Gala Fotbalului Românesc. “Sunt foarte fericit și mândru că am reuşit să câştig acest premiu. Sunt onorat şi vreau să le mulţumesc atât colegilor de la echipa de club cât şi celor de la echipa naţională. Cu siguranţă tot timpul este loc de mai bine. Dar în primul rând îmi doresc să fiu sănătos, asta este cel mai important, iar apoi sunt sigur că vor veni toate celelalte lucruri. Acest premiu mă motivează să muncesc şi mai mult şi să demonstrez ce mai am de demonstrat. Nu îmi doresc decât ca următorul meu pas să fie într-un campionat cât mai puternic”, a declarat Răzvan Marin după ce a primit premiul.

ADVERTISEMENT
Tags: