Video. Răzvan Marin, din nou decisiv! Pasă de gol cu Brugge

Gabriel Esanu   
in Fotbal international
31/01/2018, 23:37
Video. Răzvan Marin, din nou decisiv! Pasă de gol cu Brugge

După ce duminică a contribuit decisiv la toate cele trei goluri ale lui Standard Liege în partida cu Anderlecht, din campionat, Răzvan Marin a făcut un nou meci bun, de această dată contra celor de la Club Brugge, în Cupa Belgiei.

Mijlocaşul român a dat pasa decisivă la golul de 2-0, marcat de Emond, cel care avea să îşi treacă în cont un hat-trick. Marin este unul dintre cei mai în formă jucători din Belgia şi a devenit un titular incontestabil în echipa lui Standard Liege.

Standard Liege a condus cu 4-0, după un gol marcat de Junior, din pasa fostului dinamovist Collins Fai, dar Brugge a reuşit să reducă din handicap prin Mitrovic. Returul se va juca pe 8 februarie, la Brugge.

Răzvan Marin are un sezon excelent la Standard Liege. În 25 de partide jucate în acest sezon, fostul mijlocaş de la Viitorul a marcat cinci goluri şi a dat şapte pase decisive. Este cotat la 2,5 milioane de euro şi mai are contract cu Standard până în 2021.

Ştirea MOMENTULUI

Când se joacă FCSB–Rudar Velenje în turul 2 preliminar din Europa League

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.