Video. Răzvan Marin, din nou decisiv! Pasă de gol cu Brugge

Razvan Marin, Standard Liege, pasa de gol, club brugge, video

Răzvan Marin traversează o perioadă excelentă la Standard Liege. A dat din nou pasă decisivă, de această dată contra lui Brugge, în Cupa Belgiei.

După ce duminică a contribuit decisiv la toate cele trei goluri ale lui Standard Liege în partida cu Anderlecht, din campionat, Răzvan Marin a făcut un nou meci bun, de această dată contra celor de la Club Brugge, în Cupa Belgiei.

Mijlocaşul român a dat pasa decisivă la golul de 2-0, marcat de Emond, cel care avea să îşi treacă în cont un hat-trick. Marin este unul dintre cei mai în formă jucători din Belgia şi a devenit un titular incontestabil în echipa lui Standard Liege.

Standard Liege a condus cu 4-0, după un gol marcat de Junior, din pasa fostului dinamovist Collins Fai, dar Brugge a reuşit să reducă din handicap prin Mitrovic. Returul se va juca pe 8 februarie, la Brugge.

Răzvan Marin are un sezon excelent la Standard Liege. În 25 de partide jucate în acest sezon, fostul mijlocaş de la Viitorul a marcat cinci goluri şi a dat şapte pase decisive. Este cotat la 2,5 milioane de euro şi mai are contract cu Standard până în 2021.