Sport

Răzvan Marin, pe făraș la Cagliari! Ce se întâmplă cu internaționalul român după retrogradarea în Serie B

Răzvan Marin va pleca de la Cagliari, echipă care tocmai a retrogradat în Serie B. Formația sardă așteaptă oferte pentru internaționalul român, după ce în iarnă nu l-a cedat la Salernitana.
25.05.2022 | 16:38
Razvan Marin pe faras la Cagliari Ce se intampla cu internationalul roman dupa retrogradarea in Serie B
Cagliari l-a pus pe lista de transferuri pe Răzvan Marin. FOTO: hepta.ro
ADVERTISEMENT

Cagliari a terminat pe locul 18 în Serie A, după 0-0 cu Venezia în ultima etapă, și astfel a retrogradat în eșalonul secund al fotbalului din Italia. În urma acestei contraperformanțe, gruparea sardă vrea să remanieze lotul, iar Răzvan Marin nu va mai fi luat în calcul pentru sezonul viitor.

Răzvan Marin, pus de Cagliari pe lista de transferuri

Conform cotidianului L’Unione Sarda, este așteptată o revoluție uriașă cu scopul de a încerca revenirea rapidă în Serie A.

ADVERTISEMENT

„Mai mulți granzi sunt deja cu valizele făcute și viitorul lor este departe de insulă. Echipa se va reconstrui cu mulți tineri și nu vor fi aduși jucători cu firmă, poate cu excepția lui Nainggolan, unul de-al casei însă”.

Sursa menționată anterior a publicat lista de transferuri a lui Cagliari, pe care se află și Răzvan Marin, alături de Cragno, Jooo Pedro, Nández, Rog, Bellanova, Lovato, Dalbert și Vicario (împrumutat de la Empoli).

ADVERTISEMENT

După îndepărtarea de la echipă a antrenorului Walter Mazzarri, Răzvan Marin nu a mai fost titular incontestabil la Cagliari. Agostini l-a ținut în multe rânduri pe banca de rezerve, iar prestațiile sale au scăzut odată cu prăbușirea echipei în Serie B.

În sezonul 2021-2022, internaționalul român a jucat 37 de meciuri pentru Cagliari, perioadă în care a reușit doar șase pase de gol.

ADVERTISEMENT

Marin mai are contract cu sarzii până în vara lui 2024 și nu a dus lipsă niciodată de oferte, atât din Serie A, cât și din alte campionate tari ale Europei.

Românul, dorit cândva de Milan sau Lyon

În ultima perioadă de transferuri, Răzvan Marin a avut ofertă de la Salernitana, echipă care s-a bătut cu Cagliari al retrogradare. Mijlocașul a refuzat să plece, crezând că vă merge la „mai rău”. Între timp, Salernitana a rămas în Serie A, iar echipa sa nu.

ADVERTISEMENT

În 2021, în presă au apărut zvonuri conform cărora Răzvan Marin era una din țintele lui AC Milan sau Olympique Lyon, francezii oferind chiar 15 milioane de euro în schimbul său. Cagliari ar fi cerut însă cu trei milioane în plus și cu opt mai mult decât achitase pentru transferul de la Ajax.

ADVERTISEMENT
Tags: