Fotbal international

Răzvan Marin, prima reacție după transferul la Ajax! „Antrenorul mi-a explicat toate planurile de viitor pe care le are cu mine”

04.04.2019 | 19:40
Razvan Marin prima reactie dupa transferul la Ajax Antrenorul mia explicat toate planurile de viitor pe care le are cu mine

Răzvan Marin a oferit prima reacție după transferul la Ajax Amsterdam! Internaționalul român va evolua în următorii cinci ani de zile pentru lăncieri. Olandezii vor plăti nu mai puțin de 12,5 milioane de euro în schimbul fotbalistului de la Standard Liege, cu 500 de mii în plus față de suma inițială. De remarcat că din suma totală, un procent de 20 la sută va merge la Viitorul, clubul care l-a format pe jucător şi apoi l-a vândut la gruparea belgiană pentru 2,4 milioane de euro.

Răzvan Marin, prima reacție după transferul la Ajax!

„Nu știu dacă este neapărat o sărbătoare. Mă simt fericit, am semnat cu un club important din Europa, un club mare Nu pot descrie în cuvinte. E ceva special, azi a fost una dintre cele mai frumoase zile din viața mea. E important să fiu sănătos. Eu mă văzusem cu antrenorul mai demult, mă știa, eu mai fusesem o dată la Amsterdam special să mă văd cu antrenorul. Mi-a explicat toate planurile de viitor pe care le are cu mine și cu echipa.

Dacă îmi voi vedea de treaba mea, dacă voi munci și voi fi serios se va baza pe mine. Important e să termin cu bine campionatul cu Standard, să termin cu un titlu, mi-ar plăcea enorm, să fiu sănătos, vom vedea. Talentul e dat de tata, dar mama este cea care m-a ajutat foarte mult până acum. Ea a stat după mine tot timpul, mai ales când eram la Luceafărul, la antrenamente, ea mă ducea la școală. Tata era prin cantonamente, ea mă ducea la antrenamnete, mă lua”, a declarat Răzvan Marin pentru Telekom Sport.

Răzvan Marin, prima reacție după transferul la Ajax! Marin
Răzvan Marin s-a calificat la Europeanul de tineret alături de naționala României

Marin, pas în față în carieră

Până în vară, Răzvan Marin va rămâne la Standard Liege, echipă cu care se află în lupta pentru titlu în Belgia. Apoi se va prezenta la antrenamentele lăncierilor. „Nu mi-a spus exact antrenorul, e posibil să fie un 4-3-3, e posibil să fie un 4-2-3-1, probabil vor mai veni jucători. Din ce am înțeles vor mai pleca 2-3 jucători pe lângă De Jong. E normal să fie concurență mai mare acum, dar eu zic ca te face mai bun. Dacă n-ai avea concurență și ai fi sigur de postul de titular poate că ai mai lăsa de la tine. Am ales Ajax pentru că este un club important, știu mereu să producă jucători de valoare și când vinde, vinde numai la echipe mari.

E normal că m-am gândit că au jucat români de valoare aici. Cu siguranță că mi-aș dori să treacă de Juventus, au o șansă mare, au arătat un fotbal bun cu Real Madrid, dacă vor juca de aceeași manieră, cu siguranță vor avea șansa să treacă de Juventus”, a mai spus Răzvan Marin.

  • 12 goluri a marcat Răzvan Marin pentru Standard Liege