Fotbal international

Răzvan Marin, primul antrenament cu Ajax! Cu ce super bolid a ajuns în cantonamentul “lăncierilor” + primele declaraţii Video

08.07.2019 | 16:22
Razvan Marin primul antrenament cu Ajax Cu ce super bolid a ajuns in cantonamentul lancierilor  primele declaratii Video

Răzvan Marin a efectuat primul antrenament cu Ajax Amsterdam, echipă unde s-a transferat în această primăvară. Internaţionalul român a avut o scurtă pauză după ce a evoluat cu echipa naţională a României în preliminariile pentru Campionatul European din 2020.

Răzvan Marin, primul antrenament cu Ajax: “Mă bucur că sunt aici”

Luni, Răzvan Marin a făcut primul antrenament cu Ajax Amsterdam. Mijlocaşul central de 23 de ani a venit la baza de pregătire la bordul unui super bolid, un Mercedes de teren, primit din partea clubului. Fanii “lăncierilor” au putut să-l vadă pe noul jucător al echipei în două clipuri postate pe contul oficial de Twitter al olandezilor.

“Îi salut pe fanii lui Ajax! Sunt aici și sunt foarte entuziasmat. E prima mea zi la Ajax și mă voi bucura de această zi”, a declarat Răzvan Marin pentru contul de oficial de Twitter al lui Ajax Amsterdam.

Ce meciuri amicale va prinde Răzvan Marin în cantonamentul lui Ajax

După antrenamentul de luni în tricoul lui Ajax, Răzvan Marin se pregăteşte de primele meciuri amicale pentru “lăncieri”. Campioana Olandei va mai avea două meciuri de pregătire până la debutul în noul sezon. Pe 14 iulie, formaţia românului se va duela cu Istanbul Başakşehir, în timp ce pe 18 iulie, Ajax Amsterdam va juca ultimul amical al verii, cu Watford. Ambele meciuri se vor disputa în Austria, unde olandezii vor efectua ultimul cantonament al verii. Formaţia antrenată de Erik ten Hag le-a învins pe Quick ’20 şi pe Anedrlecht şi a remizat cu Aalborg în primele partide de pregătire din această vară.

Pe 27 iulie, Răzvan Marin ar putea să joace primul meci oficial pentru Ajax, contra lui PSV, în Supercupa Olandei. “Lăncierii” s-au calificat în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor şi îşi vor afla adversarii pe 22 iulie, când va avea loc tragerea la sorţi. Ajax Amsterdam va fi cap de serie pe ruta campioanelor, după ce în sezonul trecut a ajuns până în faza semifinalelor, unde a fost eliminată de Tottenham.