Fotbal international

Răzvan Marin s-a sfătuit cu Cristi Chivu înainte să semneze cu Ajax! Ce i-a transmis fostul căpitan al “lăncierilor”! Video

04.04.2019 | 21:36
Razvan Marin sa sfatuit cu Cristi Chivu inainte sa semneze cu Ajax Ce ia transmis fostul capitan al lancierilor Video

Răzvan Marin a semnat joi cu Ajax Amsterdam, echipă pentru care va juca din sezonul viitor. Înainte să-şi pună semnătura pe contractul cu formaţia olandeză, mijlocaşul de 22 de ani a vorbit cu Cristi Chivu, fotbalist care a îmbrăcat tricoul “lăncierilor” în perioada 1999-2003.

Răzvan Marin s-a sfătuit cu Cristi Chivu înainte să semneze cu Ajax: “Am vorbit puţin”

Înainte să semneze contractul cu Ajax Amsterdam, Răzvan Marin s-a sfătuit cu Cristi Chivu. Fostul căpitan al echipei naţionale a României i-a transmis că transferul la formaţia olandeză este cea mai bună opţiune pentru el în acest moment.

“Am vorbit puţin cu Cristi Chivu înainte să semnez. Mi-a spus că este cea mai bună opţiune pentru mine în acest moment. Că aici pot să cresc, dacă o să fiu serios. Agentul meu are o relaţie bună cu el. O să mai vorbesc cu el”, a declarat Răzvan Marin pentru Ajax TV.

Răzvan Marin, urmărit de Ajax după meciul cu Standard Liege din preliminariile Ligii Campionilor

Răzvan Marin a dezvăluit, în interviul acordat pentru Ajax TV, că antrenorul echipei a început să-l urmărească după dubla pe care “lăncierii” au jucat-o cu Standard Liege în preliminariile Ligii Campionilor. După o remiză, scor 2-2, pe terenul belgienilor, vicecampioana Olandei s-a impus pe teren propriu, scor 3-0.

“I-a plăcut cum am jucat în acele meciuri. Antrenorul mi-a spus că mă urmăreşte de la acele partide. Îmi aduc aminte ca în primul meci am jucat bine. Ajax a dovedit că este o echipă puternică, am simţit asta în partidele de atunci. Am ales Ajax pentru că este un club important, știu mereu să producă jucători de valoare și când vinde, vinde numai la echipe mari”, a mai precizat Răzvan Marin.