Fotbal international

Răzvan Marin se poate întoarce în Belgia! Brugge e dispusă să plătească 15.000.000 de euro pentru român

15.03.2020 | 16:40
Razvan Marin se poate intoarce in Belgia Brugge e dispusa sa plateasca 15000000 de euro pentru roman
ADVERTISEMENT

Răzvan Marin nu a avut parte de un sezon bun la Ajax Amsterdam, deși „lăncierii” îl aduseseră ca un înlocuitor al lui Frenkie De Jong, plecat la Barcelona.

Răzvan Marin se poate întoarce în Belgia!

Chiar dacă nu mai intră în vederile lui Erik Ten Hag, antrenorul lui Ajax, Răzvan Marin nu duce lipsă de oferte, ultima venind de la Club Brugge, formație care l-a dorit și în iarnă sub formă de împrumut.

ADVERTISEMENT

Conform portalului belgian voetbal24.be, Răzvan Marin le-a comunicat, prin intermediul impresarului, oficialilor clubului că vrea să mai rămână în Olanda până la sfârșitul sezonului, pentru a încerca să se impună.

Mijlocașul român nu a reușit să se impună nici după pauza de iarnă, iar pentru un transfer definitiv, Club Brugge trebuie să achite nu mai puțin de 15.000.000 de euro.

ADVERTISEMENT
  • 23 de ani a împlinit Răzvan Marin pe 23 mai

Răzvan Marin a mărturisit că Ajax nu i-a dat drumul în iarnă

Răzvan Marin a declarat în iarnă că a avut oferte foarte bune de la diverse cluburi, însă nu a plecat de la Ajax, pentru că olandezii nu l-au lăsat, iar el a luat vorbele șefilor ca pe un compliment.

„Am avut multe oferte şi toate tentante. Au fost oferte bune şi pentru mine şi pentru Ajax.

Dar am văzut că Ajax nu vrea să renunțe deloc la mine, iar această decizie am interpretat-o ca pe un compliment.

ADVERTISEMENT

Dacă antrenorul ar fi crezut că nu sunt deloc valoros, Ajax mi-ar fi dat drumul să plec. De aceea, sper ca pe viitor să joc mai mult”, a mai spus Răzvan Marin.

În actualul sezon, mijlocașul român a jucat doar 17 meciuri pentru Ajax Amsterdam în toate competițiile, reușind să ofere două pase decisive.

ADVERTISEMENT
  • 10.000.000 de euro este cota de piață a lui Răzvan Marin, conform transfermarkt.com