Fotbal international

Răzvan Marin și-a prelungit contractul cu Standard Liege

25.09.2018 | 15:48
Mijlocașul român Răzvan Marin și-a prelungit contractul cu Standard Liege

Mijlocașul român Răzvan Marin și-a prelungit contractul cu echipa Standard Liege. Anunțul oficial a fost făcut, marți, pe site-ul oficial al grupării belgiene, dar nu se precizează durata noii înțelegeri dintre cele două părți.

Internaționalul român în vârstă de 22 de ani a fost achiziționat de Standard Liege la începutul anului 2017 de la FC Viitorul pentru 2,5 milioane de euro. La început, el nu a prins echipa fiindu-i destul de greu să se acomodeze, dar pe parcurs a devenit un jucător de bază al formației belgiene.

Răzvan Marin și-a prelungit contractul cu Standard Liege până în 2023

Deși oficialii clubului Standard Liege nu au dat publicității durata noului contract, presa din Belgia vehiculează că acesta se va încheia în vara anului 2023. Într-un an și jumătate petrecut la gruparea belgiaană, Răzvan Marin a marcat 8 goluri în 65 de meciuri.

Răzvan Marin se bucură după un gol marcat pentru Standard Liege
Răzvan Marin se bucură după un gol marcat pentru Standard Liege

În această vară, internaționalul român a avut mai multe oferte tentante din campionate mai puternice, dar a ales să rămână la Standard Liege. Cea mai vehiculată variantă a fost AS Roma, despre care s-a spus că ar fi fost dispusă să plătească 9 milioane de euro plus 20% dintr-un viitor transfer și i-ar oferi lui Răzvan Marin un salariu anual de 1,2 milioane de euro.

Agentul fotbalistului, italianul Pietro Chiodi, a mărturisit în urmă cu două săptămâni că AS Monaco și Sampdoria Genova s-a interesat de Răzvan Marin în vară, dar în cele din urmă jucătorul a ales să rămână în Belgia. Chiodi spunea atunci că este în negocieri cu Standard pentru prelungirea contractului.

La un moment dat, presa internațională a scris că mijlocașul lui Standard Liege ar fi dorit și în Bundesliga. Nou promovata Fortuna Dusseldorf era pregătită să ofere 10 milioane de euro pentru un transfer, iar Răzvan Marin urma să încaseze un salariu anual de 600.000 de euro, cu 200.000 de euro mai mult decât la echipa belgiană.

Tags: