Fotbal international

Răzvan Marin şi colegii lui de la Ajax vor avea prime mai mici de performanță! Directorul general va renegocia sumele cu fotbaliștii „lăncierilor”

22.04.2020 | 14:49
Razvan Marin si colegii lui de la Ajax vor avea prime mai mici de performanta Directorul general va renegocia sumele cu fotbalistii lancierilor
ADVERTISEMENT

Ajax Amsterdam va fi campioană în Olanda, iar conducerea „lăncierilor” încearcă să negocieze prime de performanță mai mici pentru fotbaliști, din cauza crizei financiare produse de coronavirus.

Jucătorii lui Ajax vor avea prime mai mici de performanță

Ajax Amsterdam a câștigat campionatul în Olanda, după ce premierul batav Mark Rutte a anunțat că fotbalul profesionist nu se va relua în Olanda înainte de 1 septembrie din cauza coronavirusului.

ADVERTISEMENT

Jucătorii „lăncierilor” ar urma să primească bonusuri de performanță în valoare de 300.000 de euro, dar Edwin Van der Saar, directorul general al echipei va renegocia primele cu fotbaliștii.

„Titlul va fi al lui Ajax. Al 35-lea său titlu din istorie, deși lipsit de strălucire”, anunță cotidianul De Telegraaf.

ADVERTISEMENT

Ajax vrea să se despartă de Răzvan Marin

Jurnaliștii de la Ajax1.nl au anunțat că șefii lui Ajax Amsterdam își doresc să renunțe la serviciile lui Răzvan Marin, după un sezon în care nu a reușit să se impună în echipa lui Erik ten Hag.

Răzvan Marin a vorbit despre ofertele pe care le-a primit în iarnă, dar nu știe ce se va întâmpla în acest moment în care epidemia de coronavirus afectează din ce în ce mai mult omenirea:

ADVERTISEMENT

„Nu știu nimic de oferta de la Brugge. Acum? În perioada asta? În perioada de iarnă, da.

Deocamdată nu știu nimic, totul este blocat și nu am cum să mă gândesc la asta, impresarul meu e italian și e blocat în Italia, el este perfect sănătos, am vorbit cu el, numai că în Italia situația e destul de nasoală, pentru că n-ai voie să ieși din casă, trebuie să completezi anumite hârtii”.

„A fost ceva în iarnă. Brugge nu a fost singura, dar nu am fost lăsat să plec, mi s-a transmis că e nevoie de mine și nu am avut ce să fac. Eu mi-am dorit să plec ca să joc. Dar sunt sub contract cu Ajax și nu am ce să fac”, a mai spus mijlocașul naționalei.

ADVERTISEMENT
  • 8.000.000 de euro este cota de piață a lui Răzvan Marin, conform transfermarkt.com