Sport

Răzvan Marin, tată pentru prima dată: ”Dumnezeu e atât de bun”

Răzvan Marin traversează un sezon extrem de dificil alături de Cagliari, însă bucuriile vin din viața personală acolo unde a devenit tată pentru prima dată.
14.02.2022 | 19:43
Razvan Marin tata pentru prima data Dumnezeu e atat de bun
Răzvan Marin traversează un sezon extrem de dificil alături de Cagliari, însă bucuriile vin din viața personală acolo unde a devenit tată pentru prima dată. Sursă foto: Hepta
ADVERTISEMENT

Internaționalul român este titular de drept în echipa sarzilor, însă formația sa se luptă din greu pentru evitarea retrogradării, fiind în acest moment prima deasupra liniei la golaveraj.

În ciuda faptului că a jucat în 24 de meciuri din acest sezon de Serie A, mijlocașul de 25 de ani nu a reușit să marcheze vreun gol.

ADVERTISEMENT

Răzvan Marin, tată de fetiță

Dacă alături de Cagliari nu are prea multe motive de bucurie, Răzvan Marin se poate mândri cu succesul avut în plan personal, ele devenind pentru prima dată tată.

Cea care a dat vestea a fost logodnica fotbalistului, Crina Cocoroveanu, care a postat o fotografie pe rețelele de socializare în care anunță că a dat naștere unei fetițe pe 12 februarie.

ADVERTISEMENT

”Dumnezeu e atât de bun”, a scris tânăra pe contul de Instagram, alături de o imagine cu mâna ei și a fiice sale.

Răzvan Marin tată

Mijlocașul român și-a cerut iubita de soție

În urmă cu o lună, Răzvan Marin vorbea despre faptul că va deveni tată și părea puțin speriat de postura în care se va găsi: ”E greu să mă antrenez. Va fi ceva nou şi, cu siguranţă, va fi cel mai dificil lucru”.

ADVERTISEMENT

În noiembrie anul trecut, internaționalul român a cerut-o de soţie pe iubita sa Crina Cocoroveanu, într-un peisaj de poveste din Sardinia, iar vacanța de iarnă și-au petrecut-o la munte.

Cei doi s-au cunoscut în 2018, iar Crina este studentă la Facultatea de Stomatologie din cadrul Universității de Medicină și Farmacie ”Carol Davila” din București. Ea este cunoscută în rândul prietenilor pentru pasiunea ei de a călători.

ADVERTISEMENT

Marin a fost în pericol la Cagliari

Cagliari traversează unul dintre cele mai negre sezoane din istorie, iar la finalul anului trecut s-a pus problema despărțirii de o mare parte dintre jucători. Nici Răzvan Marin nu a scăpat de critici pentru că sarzii se află în zona retrogradării.

”Singura certitudine este că Walter Mazzarri rămâne antrenorul lui Cagliari. Mai degrabă există cineva care nu este demn să poarte acest tricou și va părăsi clubul. Chiar cred că pentru unii jucători acesta a fost ultimul meci în tricoul lui Cagliari”, spunea amenințător directorul sportiv Stefano Capozucca.

În cele din urmă apele s-au mai liniștit la club și Răzvan Marin a continuat alături de formația sardă, în ciuda faptului că la un moment dat s-a zvonit că ar putea ajunge la Salernitana, formație aflată pe ultimul loc în Serie A.

ADVERTISEMENT
Tags: