Cele mai citite

Răzvan Marin, tot mai aproape de un transfer în Serie A. Belgienii au anunţat echipa care îl vrea

Răzvan Marin a impresionat în ultimele luni la Standard Liege şi are şanse mari să plece de la trupa belgiană la finalul sezonului.
Autor: Tibi Demeter | 06.04.2018 | 19:45
Răzvan Marin, tot mai aproape de un transfer în Serie A. Belgienii au anunţat echipa care îl vrea

Mijlocaşul naţionalei României a a tras atenţia celor de la Inter Milano, iar formaţia italiană este dispusă să achite aproximativ 7 milioane de euro pentru fotbalistul român. Răzvan Marin, 21 de ani, este în vizorul  lui Walter Sabatini, directorul sportiv de la Inter, cel care l-a vrut şi în perioada în care se afla la AS Roma.

“Clubul din Liege riscă să îl piardă pe Răzvan Marin în vară. Acesta a intrat în atenţia lui Inter. Şi nu este doar un zvon: Walter Sabatini, directorul tehnic al Suning Sport Group, care deţine Inter şi Jiangsu, l-a vrut pe român încă de pe vremea când ocupa funcţii administrative la Roma“, a scris footnews.be.

Răzvan Marin, titular la Standard Liege

Fotbalistul cumpărat de la Viitorul a marcat de şase ori şi a pasat decisiv la alte 11 reuşite în cele 32 de partide disputate în acest sezon la Standard Liege. Belgienii au plătit 2,4 milioane de euro pentru transferul lui Marin, însă investiţia ar putea să fie acoperită în vară.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!