Răzvan Marin, tot mai aproape de un transfer în Serie A. Belgienii au anunţat echipa care îl vrea

Tibi Demeter   
in Fotbal international
06/04/2018, 19:45
Răzvan Marin, tot mai aproape de un transfer în Serie A. Belgienii au anunţat echipa care îl vrea

Mijlocaşul naţionalei României a a tras atenţia celor de la Inter Milano, iar formaţia italiană este dispusă să achite aproximativ 7 milioane de euro pentru fotbalistul român. Răzvan Marin, 21 de ani, este în vizorul  lui Walter Sabatini, directorul sportiv de la Inter, cel care l-a vrut şi în perioada în care se afla la AS Roma.

“Clubul din Liege riscă să îl piardă pe Răzvan Marin în vară. Acesta a intrat în atenţia lui Inter. Şi nu este doar un zvon: Walter Sabatini, directorul tehnic al Suning Sport Group, care deţine Inter şi Jiangsu, l-a vrut pe român încă de pe vremea când ocupa funcţii administrative la Roma“, a scris footnews.be.

Răzvan Marin, titular la Standard Liege

Fotbalistul cumpărat de la Viitorul a marcat de şase ori şi a pasat decisiv la alte 11 reuşite în cele 32 de partide disputate în acest sezon la Standard Liege. Belgienii au plătit 2,4 milioane de euro pentru transferul lui Marin, însă investiţia ar putea să fie acoperită în vară.

Ştirea MOMENTULUI

Rapid va avea un nou patron! Buget uriaş pentru Liga 3

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.