Fotbal international

Răzvan Marin, transfer în Germania! Ce echipă îi pune o avere pe masă

28.06.2018 | 16:55
Razvan Marin transfer in Germania Ce echipa ii pune o avere pe masa

Răzvan Marin, transfer în Germania! Deşi a fost dorit cu insistenţă de AS Roma, până la urmă este foarte posibil ca internaţionalul român să ajungă într-un alt campionat important al Europei. Mijlocaşul lui Standard Liege este la un pas să semneze cu o echipă din Bundesliga, după cum anunţă presa belgiană. Acesta este ofertat de Fortuna Dusseldorf, formaţie care tocmai a promovat în acest sezon al primei ligi din Germania. Oferta este una excelentă, de 10 milioane de euro, iar salariul acestuia ar urma să fie mult mărit faţă de cei 400.00 de euro anual pe care îi are la Liege: Marin ar urma să câştige aproximativ 600 de mii de euro pe an la formaţia din vestul Germaniei!

Marin a fost protagonistul unei adevărate telenovele în această vară, presa din Belgia şi cea din Italia anunţând drept iminent transferul acestuia în Serie A, acolo unde AS Roma şi Internaţionale Milano se luptau pentru semnătura lui. În cele din urmă, ambele formaţii şi-au acoperit postul de mijlocaş central, iar mult anunţata mutare în Peninsulă a lui Marin a căzut.

Răzvan Marin, transfer în Germania. Profit imens pentru belgieni

Răzvan Marin şi transferul său în Germania este văzut cu ochi buni de conducerea clubului belgian, pentru că astfel Standard Liege ar obţine un profit cu adevărat imens în mai puţin de doi ani! Mijlocaşul român a fost adus în urmă cu un sezon şi jumătate, de la Viitorul Constanţa, pentru 2,5 milioane de euro, iar acum ar fi vândut cu 10 milioane! Oficialii echipei lui Gheorghe Hagi spun că aceasta este, de altfel, suma corectă pentru valoarea fiului lui Petre Marin. Mijlocaşul a ajuns între timp un jucător important şi pentru echipa naţională a României, acolo unde a marcat deja 1 gol în cele 11 selecţii strânse sub tricolor, acolo unde a fost adus pentru prima oară de neamţul Christoph Daum.