Fotbal intern

Discuție de ultimă oră între Vintilă și Răzvan Oaidă. Ce i-a transmis antrenorului mijlocașul preferat al lui Gigi Becali. EXCLUSIV

13.12.2019 | 14:27
Discutie de ultima ora intre Vintila si Razvan Oaida Ce ia transmis antrenorului mijlocasul preferat al lui Gigi Becali EXCLUSIV
Razvan Oaida in meciul dintre echipele AFC Hermannstadt si FCSB din etapa a 14-a a Ligii 1 Casa Pariurilor, disputat pe stadionul Trans-Sil din Targu Mures, sambata, 26 octombrie 2019. © FOTO:Flaviu Buboi/ Sport Pictures
ADVERTISEMENT

Răzvan Oaidă, 21 de ani, nu va mai evolua niciun minut pentru FCSB în acest final de 2019, accidentarea din meciul de la Iași, din runda cu numărul 19 încheindu-i sezonul mijlocașului adus de la Botoșani.

Cu două zile înainte de partida de la Ovidiu, cu Viitorul, antrenorul Bogdan Vintilă a avut o discuție cu Oaidă pentru a afla exact care este starea lui de sănătate după ce nu s-a mai antrenat cu echipa după deplasarea de la Iași.

ADVERTISEMENT
  • (P) Cota BETANO la Viitorul – FCSB: 3.20 este cota pentru „gol Florinel Coman”. Vezi aici toate cotele!

Răzvan Oaidă i-a transmis lui Bogdan Vintilă că nu mai are rost să riște pe final de an pentru a fi apt la reluarea pregătirii

FANATIK a aflat că unul dintre mijlocașii preferați ai lui Gigi Becali i-a transmis tehnicianului că va mai dura puțin recuperarea, ceea ce înseamnă că el nu va mai intra în ultimele două meciuri pe care FCSB le are în 2019.

ADVERTISEMENT

După partida de la Iași, unde Oaidă a ieșit accidentat după pauză și a fost înlocuit de Ionuț Vână, jucătorul a făcut analize suplimentare. Atunci FANATIK a dezvăluit exclusiv că el nu va juca împotriva celor de la Gaz Metan Mediaș.

Răzvan Oaidă s-a pregătit doar la sală în ultimele zile, mijlocașul postând pe rețelele de socializare filmulețe cu recuperarea pe care o face după accidentarea la genunchiul stâng.

ADVERTISEMENT

Bogdan Vintilă și Răzvan Oaidă au convenit că jucătorul nu va mai intra nici la Viitorul, nici pe teren propriu în ultima etapă, contra Craiovei lui Victor Pițurcă. El trebuie să fie apt sută la sută la reluarea pregătirii în luna ianuarie, când FCSB va merge în cantonamentul din Spania, de la Marbella.

Bogdan Vintilă pierde un „U21” pentru ultimele două meciuri din 2019, dar are variante clare: Coman, Man, Moruțan

Răzvan Oaidă a fost unul dintre titularii obișnuiți ai lui Bogdan Vintilă în sezonul de toamnă. El acoperă și unul dintre posturile U21 ale FCSB, dar absența sa nu îi dă mari bătăi de cap antrenorului.

ADVERTISEMENT

Pentru deplasarea de la Ovidiu și pentru derby-ul cu Craiova, Vintilă are măcar trei soluții clare pentru regula U21: Florinel Coman, Dennis Man și Olimpiu Moruțan.

Contra Viitorului lui Hagi, este foarte posibil ca Vintilă să apeleze, la fel ca meciul anterior împotriva Mediașului, la titularizările lui Florinel Coman și Dennis Man, cu Moruțan intrând în partea secundă.

  • 700.000 de euro i-a plătit Gigi Becali lui Valeriu Iftime pentru transferul lui Răzvan Oaidă
  • 23 de meciuri și 2 goluri are jucătorul de 21 de ani pentru FCSB în actualul sezon, 15 dintre partide în Casa Pariurilor Liga 1
ADVERTISEMENT