Fotbal intern

Răzvan Oaidă, pregătit pentru aventura de la FCSB. Ce spune despre Gigi Becali. “Știm cu toții că patronul critică!”

18.05.2019 | 08:36
Razvan Oaida pregatit pentru aventura de la FCSB Ce spune despre Gigi Becali Stim cu totii ca patronul critica

Răzvan Oaidă a semnat în perioada de mercato din iarnă un contract valabil până în vara lui 2024 cu FCSB, dar va ajunge la formația finanțată de Gigi Becali la finalul sezonului 2018 – 2019 din Liga 1 Betano. Fotbalistul în vârstă de 21 de ani care a fost cumpărat de latifundiarul din Pipera de la FC Botoșani cu suma de 700.000 de euro susține că este pregătit pentru aventura de la FCSB și a vorbit despre modul în care Gigi Becali îi critică pe jucătorii vicecampioanei României.

Răzvan Oaidă, pregătit pentru aventura de la FCSB

“Pentru mine lucrurile sunt foarte simple. Din vară voi fi jucătorul Stelei care a făcut istorie în România. E un club care nu are timp să aștepte după jucători. Nevoia de rezultate e apăsătoare și e normal ca nimeni să nu stea după tine. Când am semnat, am discutat aceste lucruri cu familia, cu impresarul meu și am convenit că e ceea ce îmi doresc. Nu mă sperie nimic. Voi munci ca să joc, să îmi câștig locul în echipă, să arăt că merit să fiu la Steaua. 

Deja știm cu toții că patronul critică atunci când e supărat pe joc. N-o face însă cu răutate, ci ca să te motiveze, să realizezi că nu ai arătat ce trebuia în partida respectivă. Din câte mi-am dat seama, e un sufletist și vrea să te ajute și în momentele mai sensibile. Sper însă să nu fie cazul să mă atace virulent. Știu că s-au plătit și destui bani pe mine, am văzut că s-au făcut în presă tot felul de calcule. E adecărat că nu am realizat multe lucruri până acum, dar vreau să demonstrez că merit toți banii investiți în mine. Nu sunt un tip care își pierde ușor capul”, a spus Răvan Oaidă, conform GSP.

Marius Chelaru și Răzvan Oaidă. Sursă foto: sportpictures.eu
Marius Chelaru și Răzvan Oaidă. Sursă foto: sportpictures.eu

Răzvan Oaidă vrea la EURO 2019

Răzvan Oaidă a dezvăluit cine sunt cei doi jucători de la FCSB care îi vor fi alături în momentul în care va ajunge la vicecampioana României. Mai mult, mijlocașul în vârstă de 21 de ani se află pe lista celor 33 de jucători care au șanse să meargă la Campionatul European din vară, iar acesta speră ca Mirel Rădoi să se bazeze pe serviciile sale la turneul final care o să fie găzduit de San Marino și Italia.

“Vorbesc des cu Oli (n.r. Olimpiu Moruțan), care mi se pare mai puternic și mai matur decât în perioada de la Botoșani. Cred că și-a început bine parcursul la Steaua, sunt sigur că sezonul viitor va crește. iar pe Man îl știu ca pe un băiat serios și modest. Mă așteaptă și el la București, va fi plăcut să ne reunim în vestiar atâția jucători tineri.

“Trag zilnic pentru a merge la EURO 2019, mi-am revenit complet după accidentarea suferită, așa că rămâne la nivelul lui Mister decizia de a mă chema sau nu pentru EURO. Oricum, sunt sigur că vom merge acolo cu un grup care știe ce vrea, capabil să impresioneze în Italia. Va fi important să pronim cu o victorie împotriva Croației, fiindcă altfel vom începe din start să facem calcule indirecte. Un succes la debutul competiției îți dă alt moral, iar un psihic solid te ajută să salți și să te bați cu absolut oricine”, a spus Răzvan Oaidă pentru sursa citată mai sus.