Fotbal intern

Răzvan Oaidă, prezentat oficial la FCSB. Pe ce perioadă a semnat. “Sunt dornic de performanţă!” FOTO

01.03.2019 | 13:56
Razvan Oaida prezentat oficial la FCSB Pe ce perioada a semnat Sunt dornic de performanta FOTO
ADVERTISEMENT

Răzvan Oaidă a fost prezentat oficial la FCSB, după ce Gigi Becali a ajuns la un acord cu Valeriu Iftime, patronul echipei FC Botoşani, pentru transferul mijlocaşului în vârstă de 20 de ani. Latifundiarul din Pipera a plătit pentru internaţionalul român U21 nu mai puţin de 700.000 de euro, dar l-a lăsat la gruparea moldovenilor până la finalul sezonului 2018 – 2019 din Liga 1 Betano.

Răzvan Oaidă a fost prezentat oficial la FCSB. Planurile mijlocaşului

La FCSB, Răzvan Oaidă va avea un salariu lunar în valoare de 12.000 de euro, cu 9.000 de euro mai mult decât la FCSB, dar acesta va creşte cu 1.000 de euro pe lună în fiecare an de contract. Mijlocaşul a semnat un contract valabil până la finalul sezonului 2023 – 2024, iar acesta a vorbit despre planurile pe care le are la gruparea roş-albastră.

ADVERTISEMENT

“Sunt fericit pentru realizarea acestui transfer. Este un pas important în cariera mea, deoarece vin la cel mai important club din România. Am inima deschisă și sunt dornic de performanță. Îmi doresc foarte mult să confirm așteptările celor care au încredere în mine și să demonstrez că pot fi un jucător important al echipei”, a spus Răzvan Oaidă pentru site-ul oficial al FCSB-ului.

Răzvan Oaidă în meciul jucat de Concordia Chiajna cu FC Botoşani

Anunţul făcut de FCSB pe pagina oficială în legătură cu transferul lui Răzvan Oaidă

“Bine ai venit, Răzvan Oaidă!
FCSB anunță că a ajuns la un acord cu FC Botosani pentru transferul lui Răzvan Oaidă, care a semnat un contract valabil până la finalul sezonului 2023-2024.
Jucătorul se va alătura lotului nostru începând cu luna iunie, urmând să încheie actuala ediție de campionat la clubul moldvav.
Clubul nostru îi urează Bun Venit și să aibă parte de cât mai multe succese în tricoul roș-albastru!

ADVERTISEMENT

Răzvan Oaidă s-a născut pe 2 martie 1998, la Petroșani și a început fotbalul la Atletico Arad, acolo unde a fost coleg cu Dennis Man. În 2014 a fost transferat de Wolverhampton, club la a cărui Academie a activat până în iulie 2016, când s-a mutat la Academia italienilor de la Brescia. În septembrie 2017 a fost transferat de FC Botoșani, pentru care a strâns, până în prezent, 38 de partide și un gol. De asemenea, tânărul mijlocaș central face parte din lotul echipei naționale Under 21, care s-a calificat la Campionatul European Under 21, care se va desfășura în luna iunie, în Italia. – la FCSB”, apare pe pagina oficială de Facebook a FCSB-ului.