Fotbal intern

Răzvan Oaidă, prima reacție după ce a semnat cu FCSB. “O să fie greu! Sper să mă integrez repede”

26.02.2019 | 08:39
Razvan Oaida prima reactie dupa ce a semnat cu FCSB O sa fie greu Sper sa ma integrez repede

Răzvan Oaidă a fost transferat de FCSB în perioada de mercato din iarnă, iar fotbalistul care evoluează pe postul de mijlocaș central a oferit o primă reacție în legătură cu decizia sa de a semna cu vicecampioana româniei, echipă la care va ajunge la finalul sezonului 2018 – 2019 din Liga 1 Betano.

Gigi Becali le-a plătit moldovenilor de la FC Botoșani nu mai puțin de 700.000 de euro pentru Răzvan Oaidă, iar mijlocașul în vârstă de 20 de ani va încasa un salariu lunar în valoare de 12.000 de euro, acesta urmând să crească cu câte 1.000 de euro pe lună în fiecare an de contract. Răzvan Oaidă a oferit o primă reacție după ce a semnat cu vicecampioana României și recunoaște că este conștient că o să fie greu, dar speră să se impună cât mai repede în echipa antrenată de Mihai Teja.

Prima reacție a lui Răzvan Oaidă după ce a semnat cu FCSB

“Au fost câteva discuții înainte să mă accidentez. Știam despre ce este vorba și este un pas înainte. O să fie greu, știm cu toții ce înseamnă clubul Steaua, dar voi munci foarte mult și sper să fie totul bine. Patronul investește foarte mult și este normal să își critice jucătorii. Eu sunt jucător profesionist și o să dau totul pe teren. Eu sunt fan Zlatan Ibrahimovici. Deocamdată sunt în România, iar apoi o să ajung la Steaua. Nu mă gândesc la un campionat din străinătate acum. Sper să mă integrez cât mai repede și să fie totul ok. La Botoșani suntem un grup foarte unit și le mulțumesc colegilor și conducerii pentru că mi-au acordat încredere. Familia mi-a fost mereu aproape. Au încercat să îmi dea sfaturi cât mai bune, dar m-au lăsat pe mine să analizez lucrurile și să iau decizia cea mai bună”, a spus Răzvan Oaidă pentru Pro X.

Junior Morais și Răzvan Oaidă în meciul FCSB – FC Botoșani
  • 450.000 de euro este cota lui Răzvan Oaidă, conform transfermarkt.com