Fotbal intern

Răzvan Oaidă și Adi Popa, out din lotul FCSB-ului pentru meciul cu FC Botoșani. Favoritul lui Becali, învoit pentru nunta surorii. EXCLUSIV

08.11.2019 | 15:49
Razvan Oaida si Adi Popa out din lotul FCSBului pentru meciul cu FC Botosani Favoritul lui Becali invoit pentru nunta surorii EXCLUSIV
Răzvan Oaidă în meciul Metaloglobus - FCSB. Favoritul lui Gigi Becali și Adi Popa, out din lotul vicecampioanei pentru meciul cu FC Botoșsani. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Meciul dintre FC Botoșani și FCSB se joacă sâmbătă, 9 noiembrie, de la ora 20.30, în etapa a 16-a din Casa Pariurilor Liga 1, iar FANATIK a aflat că Răzvan Oaidă și Adi Popa sunt out din lotul vicecampioanei României pentru duelul care are loc pe “Stadionul Municipal”.

  • Cota BETANO FC Botoşani – FCSB: 11 pentru scor corect 0-2 – vezi toate cotele aici (P) 

Răzvan Oaidă și Adi Popa, out din lotul FCSB-ului pentru meciul cu FC Botoșani

După antrenamentul oficial susținut de FCSB înaintea meciului cu FC Botoșani, Bogdan Argeș Vintilă a decis ca Răzvan Oaidă și Adi Popa să nu facă deplasarea pentru duelul cu gruparea antrenată de Marius Croitoru. Răzvan Oaidă, unul dintre favoriții lui Gigi Becali de la vicecampioana României, a fost învoit pentru a participa la nunta surorii sale Bianca. Tânăra a avut cununia civilă săptămâna trecută, iar în acest weekend își va uni destinele cu Alexandru.

ADVERTISEMENT

Lucrurile stau cu totul diferit în ceea ce îl privește pe Adi Popa. Mijlocașul dreapta în vârstă de 31 de ani a fost folosit titular de Bogdan Argeș Vintilă la meciul câștigat de FCSB cu Sepsi OSK, scor 2-1, după ce marcase cu Hermannstadt, scor 4-0,la Târgu Mureș, dar internaționalul român nu a impresionat pe Arena Națională. Astfel, tehnicianul roș-albaștrilor l-a lăsat în afara lotului pentru deplasarea de la Botoșani.

Adi Popa s-a gândit să plece de la FCSB

FANATIK dezvăluise pe 22 octombrie că Adi Popa se gândea la posibilitatea de a pleca în pauza competițională din iarnă, dar mijlocașul are deja două echipe în actualul sezon și nu poate fi legitimat la mai mult de două cluburi, conform regulilor în vigoare.

ADVERTISEMENT

Partida dintre FC Botoșani și FCSB are loc sâmbătă, 9 noiembrie, de la ora 20.30, în etapa a 16-a din Casa Pariurilor Liga 1, sezonul 2019 – 2020, pe “Stadionul Municipal”. Partida va fi transmisă de Telekom Sport, Look TV și Digi Sport, iar toate fazele importante vor fi LIVE VIDEO pe FANATIK.

  • 600.000 de euro este cota lui Răzvan Oaidă, conform transfermarkt.com