Fotbal intern

FCSB îl ia din vară pe Răzvan Oaidă: „E o investiție pe viitor”. Cât a plătit Gigi Becali

Răzvan Oaidă a fost transferat de FCSB

Răzvan Oaidă de la FC Botoșani este noul jucător al lui FCSB. Mijlocașul central în vârstă de numai 20 de ani va sosi din vară la roș-albaștri. FANATIK anunțase încă din luna octombrie interesul patronului pentru fotbalistul moldovenilor.

Gigi Becali a explicat de unde a apărut dorința de a-l transfera pe Răzvan Oaidă la FCSB: „De unde ați aflat așa repede? Am vorbi cu Ifrime înainte de meci și i-am spus că dacă câștig cu Craiova o să-i dau banii pe care îi cere. Acum am promis și trebuie să mă țin de cuvânt.”

FCSB l-a transferat pe Răzvan Oaidă și a anunțat cât a plătit pe el

Patronul FCSB, Gigi Becali, a anunțat la emisiunea Digi Sport Matinal și cât a plătit pentru serviciile fotbalistului român, în vârstă de 20 de ani: „Oaidă e o investiție. El încă nu a confirmat și încă nu este un jucător consacrat. Dacă vrei să câștigi bani la fotbal, trebuie să iei un jucător primul, înainte să îl vadă alții. Îl iei cu 700 de mii de euro și îl vinzi cu 30 de milioane de euro. Da, atât am dat pe el, 700.000 de euro.”

Răzvan Oaidă va împlini 21 de ani peste o săptămână, pe 2 martie. El joacă atât în apărare, cât și ca mijlocaș defensiv. A debutat în fotbalul mare la Atletico Arad, pentru ca apoi să treacă pe la echipele de juniori ale lui Wolves și Brescia.

Răzvan Oaidă a fost transferat de FCSB

Răzvan Oaidă era „sufletul” lui FC Botoșani

În momentul în care FANATIK a anunțat interesul FCSB pentru Oaidă, patronul lui FC Botoșani, Valeriu Iftime, i-a făcut acestuia o descriere generoasă: „Ce pot să vă spun este că Răzvan Oaidă este un fotbalist extraordinar, care poate juca atât ca număr 6, cât şi ca număr 8! Dacă se va pregăti aşa cum o face acum, va ajunge un jucător mare al României şi la o echipă puternică din străinătate. În momentul de faţă el joacă la noi nu pentru că este acea regulă, ci pentru că valoarea i-o permite! Are o maturitate uluitoare pe teren, ştie să îşi ambiţioneze şi motiveze colegii, chiar dacă aceştia sunt mult mai experimentaţi ca el! Este sufletul echipei noastre!”, a declarat Valeriu Iftime, patronul celor de la Botoşani, pentru site-ul nostru.

Oaidă este internațional de tineret, a jucat 4 meciuri la echipa U21 a României în preliminariile pentru Euro 2019 și speră să fie convocat la europeanul italian de juniori.

  • 13 meciuri a jucat Răzvan Oaidă în acest sezon de Liga 1 Betano, în care a marcat 1 gol și a reușit o pasă decisivă 
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri