Fotbal intern

Răzvan Oaidă, unul dintre favoriții patronului de la FCSB, despre relația cu Gigi Becali: “Am știut că este presiune din toate punctele de vedere!” EXCLUSIV

07.10.2019 | 23:59
Razvan Oaida unul dintre favoritii patronului de la FCSB despre relatia cu Gigi Becali Am stiut ca este presiune din toate punctele de vedere EXCLUSIV
Răzvan Oaidă, unul dintre favoriții patronului de la FCSB, despre relația cu Gigi Becali Am știut că este presiune din toate punctele de vedere! EXCLUSIV
ADVERTISEMENT

Răzvan Oaidă este unul dintre jucătorii surpriză din Casa Pariurilor Liga 1. Transferat de FCSB de la FC Botoșani, Oaidă s-a impus rapid în “primul 11” de la FCSB, fiind unul dintre titularii lui Bogdan Vintilă. Mijlocașul defensiv este unul dintre jucătorii preferați ai lui Gigi Becali și după evoluțiile bune din prima parte a campionatului, iar în acest moment este o piesă de bază și la naționala lui Mirel Rădoi. 

  • Cota EXCLUSIVĂ Fortuna: 1,50 este cota pentru “1 solist” la meciul Belarus – Estonia. Vezi aici toate cotele!
ADVERTISEMENT

Răzvan Oaidă, dezamăgit că a ratat România U-21: “Vă dați seama că nu a fost plăcut. A fost destul de dificil, puțin frustrant. Am luat lucrurile cum sunt”

Oaidă a trăit o dezamăgire mare în vară când a lipsit de la Campionatul European U-21, însă a muncit mult să șteargă această dezamăgire și acum este din nou în lotul României U-21 pentru meciurile cu Ucraina și Irlanda de Nord. Răzvan Oaidă a acordat un interviu pentru FANATIK în care vorbește despre frustrarea de a rata un turneu final, meciurile care urmează pentru naționala de tineret și despre capitolul FCSB.

Răzvane, ai lipsit din lotul României U-21 de la Campionatul European din vară. Ce sentimente ai avut atunci?

ADVERTISEMENT

– Vă dați seama că nu a fost plăcut. A fost destul de dificil, puțin frustrant. Am luat lucrurile cum sunt, mi-am văzut de treabă și mi-am dat seama că trebuie să muncesc în continuare, să ajung din nou la echipa de tineret. Am considerat că Dumnezeu are un alt plan cu mine și am muncit în continuare.

“A fost un duș rece meciul cu Danemarca. Grupa este dificilă”

Cum ai trăit meciurile? Victoriile, semifinala cu Germania…

– A fost foarte emoționant și pentru mine, vă dați seama. Îi cunoșteam pe toți băieții, am fost alături de ei. M-am uitat la toate meciurile, i-am susținut, am fost cu sufletul alături de ei și m-am bucurat enorm.

ADVERTISEMENT

A început un nou drum greu spre Euro, mai ales că am pierdut cu Danemarca. Cum vezi meciurile cu Ucraina și Irlanda de Nord?

– A fost un duș rece meciul cu Danemarca. Grupa este dificilă. Este important să abordăm aceste meciuri foarte bine și cu siguranță că obiectivul este acela de a aduna 6 puncte. Jucăm la victorie în fiecare meci.

ADVERTISEMENT
Răzvan Oaidă, unul dintre favoriții patronului de la FCSB, despre relația cu Gigi Becali: "Am știut că este presiune din toate punctele de vedere!" EXCLUSIV
Răzvan Oaidă, unul dintre favoriții patronului de la FCSB, despre relația cu Gigi Becali: “Am știut că este presiune din toate punctele de vedere!” EXCLUSIV

“La niciun club nu se poate numi că am devenit titular incontestabil. Muncesc mult, asta e tot”

După cum ai spus, ai muncit mult în vară și ai ajuns titular incontestabil la FCSB. Puțini se așteptau…

– Nu cred că am devenit titular incontestabil. La niciun club nu se poate numi că am devenit titular incontestabil. Am muncit mult, am vrut să joc meci de meci și Dumnezeu m-a răsplătit. Îmi doresc să continui pe această linie, să îmi văd de treaba mea, să cresc de la zi la zi și de la meci la meci.

Mai mulți oameni din fotbal au spus că tu ești om de bază la FCSB și ai fi titular, chiar dacă nu ai fi jucător U-21. Cum ți se pare?

– Este un lucru extraordinar pentru mine. Mă bucură și mă motivează aceste cuvinte. Înseamnă că tot ceea ce fac, fac bine și sunt pe un drum bun.

Răzvan Oaidă, unul dintre favoriții patronului de la FCSB, despre relația cu Gigi Becali Am știut că este presiune din toate punctele de vedere! EXCLUSIV FOTO: Ante Puljic si Razvan Oaida in meciul de fotbal dintre FCSB si Dinamo Bucuresti, din cadrul Ligii 1 Casa Pariurilor
Razvan Oaida in meciul de fotbal dintre Metaloglobus si FCSB, contand pentru Cupa Romaniei, desfasurat pe Stadionul Anghel Iordanescu din Voluntari, joi 26 septembrie 2019.

“Am știut de la început că este o presiune din toate punctele de vedere la echipă. Am fost conștient de tot și toată lumea o știe”

Cum este acest sezon la FCSB, cu toate aceste schimbări, venirea de la Botoșani într-un alt oraș, la o echipă cu presiune?

– Sincer să fiu, a fost greu la început. Am făcut un cantonament bun, apoi a urmat un început nu foarte ok, cu multe eșecuri, apoi am început să jucăm foarte bune, să scoatem puncte și cred că acum suntem pe o pantă ascendentă.

Patronul își impune personalitatea asupra vieții echipei. Ești unul dintre favoriții lui. Cum este relația cu Gigi Becali? 

– Am știut de la început că este o presiune din toate punctele de vedere la echipă. Am fost conștient de acest lucru și toată lumea o știe. A fost un pas important în cariera mea și mă bucur de acest lucru.

“Îmi doresc să am parte de astfel de derby-uri în continuare”

Sâmbătă ai avut primul derby din carieră. Cum l-ai trăit? 

– O experiență unică, o atmosferă incendiară și un sentiment foarte plăcut pentru mine. Îmi doresc să am parte de astfel de derby-uri în continuare.

FSCB și-a pierdut o parte din fani în acest război cu CSA Steaua. Cum simți susținerea fanilor din tribune la meciurile voastre?

– Au venit într-un număr foarte mare la derby. De obicei vin la meciuri și mă bucur. Vreau să le mulțumesc pe această cale, sunt minunați.

Care sunt obiectivele tale personale acum că ai făcut pasul la FCSB și ai devenit titular la una dintre cele mai bune echipe din Casa Pariurilor Liga 1? 

– Vreau să cresc de la meci la meci, să îmi îmbunătățesc jocul în fiecare zi. Pentru moment, este singurul obiectiv la care mă gândesc.

Răzvan Oaidă, unul dintre favoriții patronului de la FCSB, despre relația cu Gigi Becali Am știut că este presiune din toate punctele de vedere! EXCLUSIV (2)
Răzvan Oaidă, unul dintre favoriții patronului de la FCSB, despre relația cu Gigi Becali Am știut că este presiune din toate punctele de vedere! EXCLUSIV FOTO: Ante Puljic si Razvan Oaida in meciul de fotbal dintre FCSB si Dinamo Bucuresti, din cadrul Ligii 1 Casa Pariurilor

Pronosticuri: “Ucraina, 3-1 pentru noi și batem Irlanda de Nord cu 2-0”

Te vedem și la echipa mare în curând? 

– Deocamdată vreau să muncesc, să fiu sănătos și restul vor veni.

Ne dai un pronostic pentru meciurile cu Ucraina și Irlanda de Nord? 

– Hmm… lasă-mă să mă gândesc. Ucraina… 3-1 pentru noi, bineînțeles. Și cu Irlanda de Nord, batem 2-0.

  • 600.000 de euro este cota de piață a lui Răzvan Oaidă
  • 18 meciuri a disputat Oaidă în acest sezon la FCSB 

 

ADVERTISEMENT