Fotbal intern

Răzvan Oaidă vrea două derby-uri cu Dinamo în mai puțin de o lună: “Sper să jucăm cu ei și în Cupă”

28.09.2019 | 11:30
Razvan Oaida vrea doua derbyuri cu Dinamo in mai putin de o luna Sper sa jucam cu ei si in Cupa
Răzvan Oaidă vrea să întâlnească Dinamo și în optimile Cupei. Sursă Foto: Sportpictures

Răzvan Oaidă a participat la conferința de presă susținută de FCSB înaintea meciului cu Academica Clincei, în etapa a 11-a din Casa Pariurilor Liga 1. Mijlocașul declară că se așteaptă la un meci greu la Călărași, în special din cauza orei la care se va disputa, 17:00, cu care jucătorii roș-albaștri nu sunt obișnuiți. În plus, Răzvan Oaidă declară că și-ar dori să întâlnească Dinamo și în optimile de finală ale Cupei României.

Răzvan Oaidă vrea să joace cu Dinamo în Cupa României

Răzvan Oaidă a prefațat duelul cu Academica Clinceni, programat duminică de la ora 17:00 la Călărași, dar nu a ratat ocazia de a vorbi și despre marele derby cu Dinamo, ce se va disputa etapa viitoare. Mijlocașul transferat de la Botoșani susține că ar dori să mai întâlnească marea rivală o dată în toamna asta, în optimile Cupei României.

“Nu ne gândim acum la meciul cu Dinamo, vrem să câștigăm neapărat cu cei de la Clinceni. Nu suntem obișnuiți să jucăm după-amiază, dar sperăm să fim pregătiți. Sperăm să vină suporterii, e un lucru frumos să ai fanii alături de tine. E un sentiment plăcut că sunt apreciat de patron, sper să reușesc să fac lucruri bune în continuare. Mi-aș dori să jucăm cu Dinamo și în Cupă, ne-am concentra mai bine”, a declarat Răzvan Oaidă.

FCSB se duelează cu Dinamo runda viitoare. Sursă Foto: Sportpictures
FCSB se duelează cu Dinamo runda viitoare. Sursă Foto: Sportpictures

FCSB își află adversarul luni

Tragerea la sorți pentru optimile de finală ale Cupei României va avea loc luni, de la ora 12:00, la Casa Fotbalului. FCSB și Dinamo fac parte din aceeași urnă, însă se pot întâlni din cauza faptului că Urna 2 are o singură componentă, Petrolul Ploiești.

Meciurile din optimile de finală ale Cupei României sunt programate la sfârșitul lunii octombrie, în perioada 29 – 31.

Pâna la o posibilă confruntare din Cupă, FCSB și Dinamo se întâlnesc în etapa a 12-a din Casa Pariurilor Liga 1, sâmbătă, de la ora 20:30, pe Arena Națională.