Fotbal international

Răzvan Ochiroşii continuă în liga a treia din Spania

Fostul jucător al Stelei, Răzvan Ochiroşii, rămâne în cel de-al treilea eşalon valoric din Spania. Ochiroşii a fost împrumutat la Salamanca.
23.01.2018 | 16:32
Razvan Ochirosii continua in liga a treia din Spania

Răzvan Ochiroşii, care a evoluat timp de patru ani la Steaua, va evolua până la sfârşitul acestui sezon la formaţia Unionistas de Salamanca, în al treilea eşalon din Spania. În prima parte a acestui sezon, Răzvan a jucat la o altă formaţie din al treilea eşalon al fotbalului la spaniol, la FC Marbella. 

Considerat în urmă cu un deceniu o mare speranţă la Steaua, Răzvan Ochiroşii va împlini în luna martie 29 de ani. Fotbalistul român se află sub contract până în iunie 2019 cu o altă formaţie din liga a treia, CD Guijuelo, echipă care a acceptat să-l împrumute la Salamanca până la finalul actualei stagiuni.

Răzvan Ochiroşii, de cinci ani în Spania

Ochiroşii are cinci ani de când joacă în ligile inferioare din Spania. El a ajuns prima oară în peninsula iberică la Fuenlabrada, echipă la care a fost împrumutat de la Oţelul Galaţi. Gălăţenii l-au cedat apoi CD Guijuelo, echipă pentru care a jucat două sezoane în Liga a treia a Spaniei. De acolo, a făcut pasul în Segunda Division, la Alcorcon, unde a jucat doi ani, între 2015 şi 2017, pentru ca apoi în 2018 Guijuelo să îl împrumute la Marbella şi Salamanca. 

Răzvan Ochiroşii a jucat în tricoul Stelei între anii 2006-2010. El a prins 38 de meciuri în toate competiţiile în tricoul roş-albastru, fiind cel mai tânăr marcator al Stelei în cupele europene, după ce a marcat contra lui ND Gorica în preliminariile Champions League în august 2006. La Salamanca au evoluat de-a lungul timpului alţi cinci jucători români: Bogdan Stelea, Cătălin Munteanu, Lucian Marinescu, Gabi Popescu şi Ovidiu Stângă. 

300.000 de euro este cota lui Răzvan Ochiroşii, potrivit transfermarkt.de

Tags: