Sport

Răzvan Onea, în culmea fericirii după ce a semnat cu Rapid: „Dacă muncești, viața te răsplătește!”. Ce spune despre fanii giuleșteni. Exclusiv

Răzvan Onea, noul fundaș al Rapidului, a vorbit, în exclusivitate, pentru FANATIK, despre sentimentele care îl încearcă după transferul la formația din Giulești.
13.01.2022 | 09:40
Razvan Onea in culmea fericirii dupa ce a semnat cu Rapid Daca muncesti viata te rasplateste Ce spune despre fanii giulesteni Exclusiv
Răzvan Onea, noul fundaș al Rapidului, a vorbit, în exclusivitate, pentru FANATIK, despre sentimentele care îl încearcă după transferul la formația din Giulești
ADVERTISEMENT

Rapid a plătit 100.000 de euro, celor de la Poli Iași, pentru transferul lui Răzvan Onea (23 de ani). Tânărul fundaș a semnat până în 2025 cu gruparea alb-vișinie.

Răzvan Onea e nerăbdător să debuteze în tricoul Rapidului

Răzvan Onea s-a declara fericit pentru faptul că transferul la Rapid s-a realizat. Acesta își dorește să devină titular în echipa giuleștenilor, însă recunoaște că, momentan, este în urmă cu pregătirea fizică.

ADVERTISEMENT

Totodată, tânărul fundaș a rememorat sentimentele, pe care le-a trăit când a jucat pentru prima și singura dată pe stadionul din Giulești. Se întâmpla în Liga 3, în perioada în care evoluea pentru CS Afumați, iar rapidiștii îi erau adversari.

Onea spune că a fost plăcut impresionat de suporterii alb-vișiniilor, care aproape că au umplut stadionul din Giulești, la acel meci. Acesta speră ca noua arenă să fie deschisă cât mai repede și să joace din nou în fața ultrașilor giuleșteni, însă, de această dată, din postura de fotbalist al Rapidului.

ADVERTISEMENT

Răzvan Onea, în culmea fericirii după ce a semnat cu Rapid

Răzvan, spune-mi cum te simți după transferul la Rapid.

– E un transfer foarte important. Mă bucur foarte mult că s-a realizat și sunt aici.

Bănuiesc că îți dorești să te impui cât mai repede în primul „11” al Rapidului.

– Eu trebuie să-mi fac pregătirea și să recuperez, pentru că sunt puțin în urmă. Apoi, pas cu pas, vreau să joc din ce în ce mai mult.

Cum ai reacționat când ai aflat că ești dorit la Rapid?

– Discuții erau încă din vară. Am fost mulțumit și fericit că mi se oferă această oportunitate. Sunt fericit că transferul s-a realizat acum, chiar dacă în vară nu s-a putut.

ADVERTISEMENT
razvan onea rapid
Răzvan Onea a semnat cu Rapid

Răzvan Onea: „Am jucat o singură dată pe Giulești și a fost superb!”

Cum va fi să joci în fața suporterilor rapidiști, care știm că sunt înfocați?

– Am jucat o singură dată pe Giulești și a fost superb. Eram în Liga 3, jucam la Afumați contra lor. De atunci, am rămas cu o impresie foarte frumoasă și abia aștept să îi simt alături de noi, să ne susțină. Eram în Liga 3 și stadionul era aproape plin, asta mi-a rămas întipărit în minte.

Îți dorești să joci pe noul stadion din Giulești?

– Cu siguranță, așteptăm cu toții să se deschidă cât mai repede. Sunt sigur că va fi plin la toate meciurile de acasă.

ADVERTISEMENT

Cum îți vezi viitorul în fotbal, după transferul la Rapid?

– Sincer să fiu, acum mă bucur de prezent. E visul oricui să ajungă cât mai sus și, dacă îți faci treaba și muncești, cu siguranță viața te răsplătește și o să-ți îndeplinești visurile.

Costel Enache, cuvinte frumoase despre Răzvan Onea

FANATIK a stat de vorbă și cu Costel Enache, fostul antrenor al lui Răzvan Onea de la Poli Iași. Acesta susține că Onea se va impune la Rapid, deoarece este un jucător ordonat, care dă totul la antrenamente.

„Răzvan e un jucător minunat, un om foarte determinat și devotat pentru partea asta sportivă. E un profesionist adevărat. Sunt convins că se va impune la Rapid, pentru că e un om ordonat.

E un băiat foarte corect cu procesul în sine. Antrenamentele le face sută la sută și știu că stilul lui de viață e exact pe profilul sportivilor de performanță. E încă tânăr și mai are timp să se dezvolte, așa că eu îi văd un viitor frumos”, a declarat Costel Enache, în exclusivitate, pentru FANATIK.

  • 350.000 de euro este cota lui Răzvan Onea, conform transfermarkt.com
ADVERTISEMENT
Tags: