Fotbal intern

Răzvan Oprea, preşedintele ADPD, avertizează: “Dacă nu va fi gestionată bine situaţia, Dinamo riscă retrogradarea sau falimentul”

22.04.2020 | 12:29
Razvan Oprea presedintele ADPD avertizeaza Daca nu va fi gestionata bine situatia Dinamo risca retrogradarea sau falimentul
ADVERTISEMENT

Actorul Răzvan Oprea, membru al ADPD, avertizează că indiferent cine ar prelua Dinamo, riscul retrogradării sau al falimentului rămâne.

Avertismentul lui Răzvan Oprea despre riscul falimentului și al retrogradării la Dinamo

Actorul Răzvan Oprea a vorbit despre riscul falimentului și al retrogradării de la Dinamo, indiferent cine ar prelua echipa: Noi nu vom negocia cu cei de la „Doar Dinamo București”, noi considerăm că și ei sunt dinamoviști, nu avem niciun fel de probleme pentru a colabora cu ei.

ADVERTISEMENT

Nu cred că vor să cumpere, cred că vor să găsească un alt patron, dar nu este filosofia noastră. Eu cred că noi avem un proiect mult mai sănătos”.

„Noi vom ceda din aceste părți cumpărate, unor investitori care sunt alături de noi și care sunt dispuși să investească sume importante la Dinamo.

ADVERTISEMENT

Oricine ar veni acum, dacă nu gestionează bine situația Dinamo poate retrograda și să ajungă să dea faliment”, avertizează Răzvan Oprea.

„Noi așteptăm un răspuns din partea lui Ionuț Negoiță!”

Răzvan Oprea a continuat și a spus că așteaptă un răspuns din partea lui Ionuț Negoiță:„Noi așteptăm un răspuns din partea domnului Negoiță. Sunt 2.680.000 datorii, o parte dintre ele sunt intragrup, o parte către terți.

ADVERTISEMENT

Noi am mai avut actele de la dânsul, știam în mare cam ce se întâmplă la Dinamo în momentul de față. Nu mai există nicio datorie către Nicolae Badea”.

„Datoria către Rotariu este un punct pe care îl avem în vedere, iar eu sunt încrezător că acel litigiu o să fie câștigat de Dinamo.

ADVERTISEMENT

A existat discuția ca noi să ne asigurăm că într-un interval mediu ca Dinamo să revină din punct de vedere financiar, pentru a nu risca să retrogradăm.

Există deja o eșalonare pentru doi ani a sumei de 350.000 de euro și trebuie să existe și o înțelegere din partea domnului Negoiță. Dinamo să nu plătească datorii și să facă și investiții”, a mai spus Răzvan Oprea.

ADVERTISEMENT