Fotbal intern

Răzvan Oprea, preşedintele ADPD, a oferit ultimele detalii despre preluarea lui Dinamo: “Nu o să vină niciun om de afaceri să repare găurile de aici”

19.04.2020 | 17:59
Razvan Oprea presedintele ADPD a oferit ultimele detalii despre preluarea lui Dinamo Nu o sa vina niciun om de afaceri sa repare gaurile de aici
ADVERTISEMENT

Actorul Răzvan Oprea, președintele ADPD, a vorbit despre cum vor decurge lucrurile în perioada următoare în ceea ce privește Dinamo.

Ultimele detalii oferite de Răzvan Oprea, președintele ADPD, pentru preluarea lui Dinamo

Răzvan Oprea a oferit noi detalii despre preluarea lui Dinamo:  „Cu siguranță că marți va exista întâlnirea, detaliile vor fi discutate atunci. Noi am mai vorbit cu domnul Negoiță de-a lungul a doi ani.

ADVERTISEMENT

Cumpărăm Dinamo pe un leu, dar sunt niște datorii și alte datorii și obligațiuni de peste 2.500.000 de euro cu totul și intragrup, prin firmele domnului Negoiță”.

„Trebuie să înțeleagă și domnul Negoiță că așa cum au fost făcute datoriile într-un anume timp, așa încât să avem un timp la dispoziție pentru a-și recupera banii.

ADVERTISEMENT

Noi am avut un contract pe care l-am trimis acum câteva luni, dar nu am primit niciun răspuns. Atunci a încercat o altă soluție și a strâns bani prin programul DDB și atunci nu am încercat niciodată să strângem bani pentru a-i da domnului Negoiță, am încercat să abordăm o altă asociație sănătoasă.

Noi considerăm că dacă o asociație non-profit se implică la Dinamo într-o măsură covârșitoare să obțină clubul mai multe sponsorizări”, a mai spus Răzvan Oprea.

ADVERTISEMENT

„Nu va veni niciun om de afaceri care să acopere problemele lui Dinamo!”

Răzvan Oprea a continuat și a explicat cum planul său poate prinde contur: Vrem ca domnul Negoiță să eșaloneze plata, astfel încât toți oamenii să reușească să achite suma.

Nu a fost vorba niciodată de vreo rivalitate a noastră și cei de la DDB sunt partenerii noștri și trebuie să colaborăm.

ADVERTISEMENT

Accentul nostru nu a fost pus pe a strânge bani, noi am strâns bani, chiar dacă eu nu am fost de acord. Noi am avut contacte cu multe companii din România și să atragem oameni cu expertiză pentru a veni la Dinamo”.

„Este o aberație să fie în spatele asociației Claudiu Florică sau Nicolae Badea. Abia mai târziu l-am întâlnit pe domnul Badea ca să văd cum stă treaba cu palmaresul echipei. 

În acest moment, nu va veni niciun om de afaceri să repare găurile de la Dinamo și să aibă răbdare, singurii oameni care pot schimba soarta lui Dinamo sunt oamenii care iubesc clubul. 

Se poate întâmpla ca zeci de mii de oameni să vină alături de Dinamo și să ajute la salvarea lui Dinamo”, a mai spus Răzvan Oprea.

„Eu nu cred că o să se ocupe de conducerea lui Dinamo, ADPD. Vom angaja oameni care sunt antrenați pe planuri de conducere care să ia în frâie destinul lui Dinamo.

Nu înțeleg de ce cei de la DDB nu sunt de acord cu propunerea noastră. Fotbalul trebuie să aparține comunităților”, a încheiat Răzvan Oprea.

ADVERTISEMENT
Tags: