Sport

Răzvan Patriche, înger si demon pentru Dinamo. Făcut praf de suporteri după ce a comis penalty cu Sepsi, fundașul „câinilor” a egalat pentru roș-albi

Răzvan Patriche a devenit inamicul numărul unu al suporterilor lui Dinamo, după ce a comis un penalty incredibil în debutul partidei Dinamo - Sepsi Sfântu Gheorghe.
01.03.2022 | 18:32
Razvan Patriche inger si demon pentru Dinamo Facut praf de suporteri dupa ce a comis penalty cu Sepsi fundasul cainilor a egalat pentru rosalbi
ADVERTISEMENT
01-03-2022
16:31

Răzvan Patriche, înger si demon pentru Dinamo

La aproximativ 35 de minute după ce a comis penalty-ul din care Sepsi a deschis scorul, Răzvan Patriche s-a revanșat și a obținut o lovitură de pedeapsă pentru echipa sa.

Deși penalty-ul a fost ratat de Gabi Torje, Patriche a reușit să trimită mingea în poartă cu capul, după o centrarea perfectă a lui Jonathan Rodríguez.

Răzvan Patriche (35 de ani) a fost transferat de Dinamo, în luna ianuarie a acestui an, liber de contract, de la Academica Clinceni. Acesta mai are contract până în 2023 cu formația bucureșteană.

Răzvan Patriche, făcut praf de suporteri după ce a comis penalty în Dinamo – Sepsi

În minutul 10 al partidei Dinamo – Sepsi, Răzvan Patriche a comis o greșeală impardonabilă în careul gazdelor, faultându-l pe Kevin Luckassen. Arbitrul de centru a dictat imediat penalty pentru Sepsi și i-a arătat cartonașul galben fundașului de la Dinamo. Lovitura de pedeapsă a fost transformată în gol de Marius Ștefănescu.

ADVERTISEMENT

Fanii dinamoviști, aflați în tribune, nu l-au iertat pe Patriche și au scandat cuvinte dure la adresa acestuia:

„Trebuia să rămână la Clinceni” / „Nu se poate sa faci așa ceelva la vârsta ta” / „Nici în curtea școlii nu vezi așa ceva” / „Nu e Clinceni aici”.

ADVERTISEMENT

Anumiți suporteri i-au cerut, în mod vehement, antrenorului Flavius Stoican să-l schimbe pe Răzvan Patriche: „Scoate-l, bă, că e prost și ia roșu”.

La conferința de presă dinaintea partidei Dinamo – Sepsi, anatrenorul Flavius Stoican declara faptul că Răzvan Patriche s-a impus ca titular în defensiva „câinilor”: „E concurență, Ehamann, Giafer, Patriche și cu Igor care s-au impus acum ca titulari”.

ADVERTISEMENT

Înaintea meciului din „Ștefan cel Mare”, Dinamo se afla pe locul 14 din Casa Pariurilor Liga 1, cu 17 puncte obținute.

  • 150.000 de euro este cota lui Răzvan Patriche, conform transfermarkt.com
Tags: